De Boer ziet druk op Ajax-directie toenemen: Vraagtekens bij bepaalde posities

De Boer ziet druk op Ajax-directie toenemen: "Vraagtekens bij bepaalde posities"

04-03-2018 19:41
121

Ronald de Boer houdt zijn hart vast voor Edwin van der Sar, Marc Overmars en de overige leden van de Ajax-directie. Zondag verspeelden de Amsterdammers waarschijnlijk hun laatste kans op de landstitel.

"De directie weet: dan ben je aan de beurt", zegt De Boer na de nederlaag van Ajax tegen Vitesse (3-2) bij FOX Sports. "Nu wordt er gal gespuwd op alle social media, dat weet je. Ik ben benieuwd wat de volgende stap is. Van der Sar ging er vanuit dat er progressie zou zijn met Erik ten Hag, maar de landstitel is nu weg."

Het al vier jaar uitblijven van prijzen is volgens De Boer de grootste makke van de Ajax-directie. "Daar word je als directie op aangesproken. Soms is het domme pech, maar dat geldt niet in de top. Er komen zeker vraagtekens te staan bij bepaalde posities."

Mario Been is het eens met De Boer. "Iedereen moet in de spiegel kijken in deze situatie. Met Bosz hadden ze een goede trainer, maar die kreeg problemen met Bergkamp. Keizer kreeg vervolgens geen versterkingen en dan komt er wéér een ander. Dan moet je bij jezelf te rade gaan: hebben we het wel goed gedaan?"