'Ibrahimovic kan enorme bonus opstrijken door zestien minuten (!) mee te doen'

'Ibrahimovic kan enorme bonus opstrijken door zestien minuten (!) mee te doen'

06-03-2018 14:50
27

Zlatan Ibrahimovic hoopt om meerdere redenen dat Manchester United dit seizoen de Champions League wint. De Zweedse ster kan namelijk een enorme bonus tegemoet zien wanneer zijn club de eindzege pakt. 

The Sun schrijft dat Ibrahimovic maar liefst twee miljoen pond mag bijschrijven wanneer United de Champions League wint. Omgerekend is dat zo'n 2,25 miljoen euro. De hele selectie kan bij toernooiwinst een mooie bonus verwachten, maar die van Zlatan is verreweg het grootst. Het meest opvallende is wel dat de Zweed daar vrijwel niets voor hoeft te doen. Tot nu toe speelde Ibrahimovic slechts zestien minuten (!) voor United in de Champions League en daar lijkt voorlopig nog geen verandering te komen.

De boomlange spits kampte lange tijd met een blessure maar is inmiddels op de weg terug. Een aantal weken geleden maakte hij zijn rentree op het trainingsveld, maar zijn rentree in een officiële wedstrijd laat nog even op zich wachten. Volgens manager José Mourinho 'is Ibrahimovic er nog niet klaar voor' om weer voor United in actie te komen. 

Afgelopen zomer leverde Ibrahimovic veel salaris in om nog een jaar bij The Red Devils te spelen, maar daar tegenover stonden een aantal ongekend hoge bonussen, waaronder die van de Champions League-zege. In de achtste finale van de Champions League speelt United op dinsdag 13 maart in eigen huis de return tegen Sevilla. Het heenduel eindigde in 0-0.