Update: Rechtsback komt niet naar PSV: 'Naam nooit gevallen'

Update: Rechtsback komt niet naar PSV: 'Naam nooit gevallen'

06-03-2018 22:44
175

PSV gaat zich deze zomer versterken met een 22-jarige international van Panama. Michael Amir Murillo maakt na het WK in Rusland de overstap naar Eindhoven. Althans, dat bevestigt een bron aan Cable Onda Sports.

Murillo speelt sinds begin 2017 voor New York Red Bulls, dat uitkomt in de Major League Soccer. Voor die club kwam hij afgelopen seizoen twintig keer in actie, waarin hij twee keer scoorde. De huidige jaargang in de MLS is afgelopen weekend pas van start gegaan. De Panamees speelt voornamelijk als rechtsback, maar hij kan ook in het centrum van de defensie uit de voeten.

Wedden

Meer odds

Met de komst van Murillo zou PSV in kunnen spelen op een vertrek van Santiago Arias. De Colombiaan maakt er geen geheim van dat hij graag nog een stap wil maken. Murillo moet na zijn deelname aan het WK met Panama naar Nederland komen. In de kwalificatiereeks kwam hij vijf keer in actie voor zijn land.

Update 22.44: Murillo komt niet naar PSV komende zomer, zo laat de club weten aan het Eindhovens Dagblad. De naam van de back is volgens PSV zelfs nooit gevallen.