'Als ik dit constateer, constateert de technische staf van PSV dat ook'

'Als ik dit constateer, constateert de technische staf van PSV dat ook'

06-03-2018 20:09
32

Kenneth Perez begint langzaam steeds meer fan te worden van Steven Bergwijn. De PSV'er maakte in de eerste seizoenshelft geen goede indruk op de analist, maar dat is in de tweede seizoenshelft anders.

"Bergwijn vond ik in de eerste helft van het seizoen eigenlijk helemaal niet zo goed", zegt Perez bij Natafelen met Kees van FOX Sports. "Er zat weinig ontwikkeling in. Ik eigenwijs? Nee, omdat het zo was. Eind januari tegen FC Twente vocht hij een duel uitmet Cuevas, die hij niet voorbijkwam. Zaterdag tegen FC Utrecht kwam hij in een vergelijkbare situatie met Klaiber. Hij tikte de bal er in een keer langs en bleef rustig. Dat heb ik ontzettend bij hem gemist."

Algemeen Dagblad-journalist Sjoerd Mossou vult Perez aan. "Wat ik van mijn collega Maarten Wijffels (journalist van het AD, red.) begrijp is dat ze heel specifiek met hem aan de slag gegaan." Perez reageert: "Dat lijkt mij ook. Als ik dit constateer, constateert de technische staf dat ook. Er moet iemand uit de eigen jeugdopleiding naar voren geschoven worden. PSV is er klaar mee dat de mensen vragen waar de spelers blijven. Het is positief dat hij zich nu goed ontwikkelt."