Keizer niet de enige geïnteresseerde trainer: 'Opvallend hoeveel mails ik krijg'

Keizer niet de enige geïnteresseerde trainer: 'Opvallend hoeveel mails ik krijg'

09-03-2018 08:42
9

Mark-Jan Fledderus wil niet ingaan op het kandidatenlijstje van Heracles Almelo, dat op zoek is naar een opvolger van John Stegeman. De technisch manager van de Heraclieden verbaast zich er echter wel over dat er zoveel kandidaten zijn.

Op namen wil Fledderus niet reageren. "Maar ik vind het wel opvallend hoeveel mails ik heb binnengekregen van potentiële trainers", zegt hij in gesprek met De Telegraaf. "Ik had niet kunnen denken dat het er zoveel zouden zijn." Volgens De Telegraaf is voormalig Ajax-trainer Marcel Keizer in gesprek met de Heraclieden. Ook Mitchell van der Gaag (Excelsior) wordt genoemd.

Fledderus neemt sinds kort de technische zaken waar bij Heracles. Hij volgt Nico-Jan Hoogma op, die in dienst is bij de KNVB. "Soms loopt het zo. Sommige mensen vragen me of het niet beter was geweest als ik eerst twee jaar lang had kunnen meelopen. Maar dat weet ik niet."

"Ik heb gemerkt, dat het totaal anders is als je meeloopt dan wanneer je zelf de keuzes moet maken. Het is gemakkelijk om je mening te geven als je wat zit te sparren, maar nu denk je wel zes keer na of die mening wel terecht is."