'PSG moet uittocht vrezen: topscorer is er klaar mee en denkt aan miljoenendeal'

'PSG moet uittocht vrezen: topscorer is er klaar mee en denkt aan miljoenendeal'

09-03-2018 10:46
47

Het lijkt erop dat Paris Saint-Germain een uittocht moet vrezen. Na Neymar wordt vrijdag ook Edinson Cavani gelinkt aan een zomers vertrek uit Frankrijk.

Dat meldt Le Parisien. PSG werd deze week door Real Madrid uitgeschakeld in de Champions League, wat voor nóg meer ontevreden gezichten zorgt in Parijs. Cavani twijfelt inmiddels sterk aan zijn toekomst. De Uruguayaanse spits heeft zich na het vertrek van Zlatan Ibrahimovic twee jaar geleden ontpopt als de topschutter van PSG, maar voelt zich niet meer senang.

Dat heeft volgens Le Parisien te maken met Neymar. De Braziliaan van 222 miljoen euro heeft sinds zijn komst voor een andere dynamiek gezorgd binnen de selectie van PSG, tot ergernis van Cavani. Het is geen geheim dat hij zich stoort zich aan de houding van Neymar. "Edi voelt zich niet meer thuis", laat een familielid weten.

Cavani, goed voor 163 doelpunten in 236 optredens voor PSG, mag van de club in elk geval niet voor een appel en een ei vertrekken. Geïnteresseerde clubs moeten zestig miljoen euro op tafel leggen. Een move naar de Premier League of Primera División heeft de voorkeur van de 31-jarige Cavani.