Update: ook Eindhovens Dagblad maakt melding van aanstaande Viergever-transfer

Update: ook Eindhovens Dagblad maakt melding van aanstaande Viergever-transfer

10-03-2018 23:08
148

FOX Sports claimt dat Nick Viergever op het punt staat om Ajax in te ruilen voor PSV. De linksback moet enkel nog door de medische keuring heen komen.

Het nieuws werd bekendgemaakt bij De Eretribune, een programma van FOX. Het gerucht komt niet uit de lucht vallen, want eerder deze week meldde het Eindhovens Dagblad dat de kans aanwezig is dat PSV opnieuw een poging zou wagen voor Viergever, die na dit seizoen uit zijn contract loopt bij Ajax. 

Viergever staat al jaren op het lijstje van technisch manager Marcel Brands. Brands wilde de linkspoot vier jaar geleden ophalen bij AZ, maar toen koos hij voor Ajax. Afgelopen winter meldde Brands zich in Amsterdam, maar zonder succes. Het contract van Viergever loopt komende zomer af, waardoor hij PSV niets gaat kosten.

Update 23:09: Ook het Eindhovens Dagblad meldt dat Viergever op weg naar PSV is. Het regionale dagblad weet dat er echter nog geen definitief akkoord is en dat Viergever nog medisch gekeurd moet worden. De partijen hebben wel al met elkaar gesproken.