Dit was wel een van de grootste vernederingen in mijn PSV-periode, ja

"Dit was wel een van de grootste vernederingen in mijn PSV-periode, ja"

10-03-2018 23:02
95

Phillip Cocu trekt de vrije dag van de PSV'ers in. Aanleiding is de 5-0 nederlaag van zaterdagavond tegen Willem ll, waar Cocu woest over is.

"Normaal zouden we een vrije dag hebben, maar die gaat dus niet door", zegt hij tegen FOX Sports. "Er is reden genoeg om bij elkaar te komen. Ze zullen van mij het een en ander horen, maar ik zou ook graag wat van de spelers willen horen. Dat gaan we morgen doen."

Wedden

Meer odds

Ook bij de NOS verklaarde Cocu zijn woede. "We moeten ons kapot schamen. Wat we hier hebben laten zien..Ik ben daar heel erg kwaad over. Je kunt een keer puntenverlies lijden of verliezen, maar dit is niet de ondergrens, dit ligt er heel ver onder. Je kunt nog lang niet over een kampioenschap praten. Dat heb ik van de week ook aangegeven, maar het is niet helemaal overgekomen, want dit leek echt helemaal nergens op."

"Ik ben extreem teleurgesteld in wat we hebben laten zien. Dit kan gewoon niet, ook naar onze fans die iedere wedstrijd meegaan. Het was niet om aan te gluren. Dit was wel een van de grootste vernederingen in mijn PSV-periode, ja."