Oliseh: 'Sorry dat ik lach, maar: dan zou ik toch wel gearresteerd zijn?'

Oliseh: 'Sorry dat ik lach, maar: dan zou ik toch wel gearresteerd zijn?'

11-03-2018 10:59
28

Sunday Oliseh nam zondagochtend plaats bij De Tafel van Kees op FOX Sports om tekst en uitleg te geven over zijn ontslag bij Fortuna Sittard. Na het vertrek van de succestrainer kwamen er van verschillende kanten opvallende verhalen naar buiten. 

Kees Jansma vraagt Oliseh of hem beloofde bonussen zijn onthouden. "Kees, het spijt me, ik zou het graag ophelderen, maar we moeten nog negen dagen wachten. Wij, en Fortuna, zullen onze zaak over negen dagen voorleggen", reageert Oliseh, die in februari de zak kreeg in Limburg. "Het doet me pijn."

Wedden

Meer odds

"Ik ben ook maar een mens, ik lees ook wat er in de pers wordt geschreven. Ik ben gedemoniseerd met woorden die de suggestie wekken dat ik een crimineel ben. Ik ben een terrorist genoemd, dominant, ik zou de spelers slecht behandelen", aldus Oliseh, die ook de verzorger van Fortuna zou hebben aangevallen. "Sorry dat ik lach, maar: als ik dat echt had gedaan, denk je dan niet dat ik gearresteerd zou zijn door de politie? Dat is een misdrijf in Europa", antwoordt Oliseh als hij met dat bericht wordt geconfronteerd.