Geconfronteerd met belangstelling van Ajax: 'Er is veel aandacht voor mij'

Geconfronteerd met belangstelling van Ajax: 'Er is veel aandacht voor mij'

11-03-2018 20:56
10

Mathias Jensen voelt zich vereerd dat hij aan Ajax wordt gelinkt. Zondagmiddag zat Ajax-scout John Steen Olsen op de tribune voor de Deense middenvelder van FC Nordtsjaelland, die het opnam tegen FC Midtjylland.

Jensen is een 22-jarige middenvelder die afgelopen december ook al aan Ajax gelinkt werd. Het Deense BT meldt dat Steen Olsen zondag voor hem op de tribune zat in Denemarken en dat hij tien minuten voor tijd genoeg gezien had en vertrok. 

Jensen is door BT geconfronteerd met de belangstelling van Ajax. "Ik weet dat er clubs zijn die naar jonge spelers kijken als ze het goed doen. Natuurlijk is er veel aandacht voor mij op het moment, maar er lopen meer jongens van mijn leeftijd hier. Dus ik denk dat de clubs naar het hele team kijken. Ik denk er niet aan als ik speel."

"Ik heb het gevoel dat iedereen het normaal vindt als ik naar Ajax zou gaan. Ik heb zelf nog niets besloten, maar sluit het niet uit. Ik houd alle opties open. Er zijn veel geweldige clubs in Europa. Er wordt natuurlijk veel gesproken over Ajax, maar ik heb nergens invloed op."