Utrecht-fans teruggefloten na 'alle ballen op Pasveer': Ik vind dat niet gepast

Utrecht-fans teruggefloten na 'alle ballen op Pasveer': "Ik vind dat niet gepast"

12-03-2018 12:21
32

Yassin Ayoub had na afloop van FC Utrecht-Vitesse medelijden met Remko Pasveer, vertelt hij aan De Telegraaf. De doelman van de Arnhemmers leverde een grote bijdrage aan de 5-1 uitslag door FC Utrecht twee doelpunten cadeau te doen.

Ayoub mocht zelf de vijfde treffer aantekenen na een glijpartij van Pasveer. "Al met al vind ik hem een heel goede keeper. Hij had gewoon zijn dag niet. Dat heb je wel eens", toonde de door Feyenoord aangetrokken middenvelder zich van zijn meest collegiale kant. De supporters van FC Utrecht reageerden tijdens de wedstrijd met cynische teksten als 'Pasveer is voor Utrecht’ en ’Alle ballen op Pasveer’. "Ik vind dat niet gepast, maar dat hoort bij voetbal. De ene keer ben jij de schlemiel en de andere keer een ander", aldus Ayoub.

Pasveer kreeg ook bijval van Vitesse-aanvoerder Guram Kashia. "Ik ga hem zeker steunen, al heb ik hem na de wedstrijd maar even met rust gelaten. Ik ken het gevoel, ik heb ook in dit soort situaties gezeten. Dan haat je voetbal en wil je even op jezelf zijn", stelt de Georgiër, die een stuk uitgesprokener was over de teamprestatie van de Arnhemmers.