Sparta komt met transfernieuws: voormalig Zenit-directeur tekent voor vier jaar

Sparta komt met transfernieuws: voormalig Zenit-directeur tekent voor vier jaar

12-03-2018 12:58
20

Sparta heeft Henk van Stee binnen gehengeld als technisch manager. De oud-trainer van onder meer AZ en De Graafschap, in het verleden ook actief als directeur van Zenit Sint-Petersburg, heeft een vierjarig contract ondertekend op Het Kasteel.

Eerder deze week liet Sparta-directeur Manfred Laros weten dat de onderhandelingen tussen de Rotterdammers en Van Stee in een vergevorderd stadium waren. Inmiddels heeft de enige kandidaat voor de vacature zijn handtekening mogen zetten. "Wij denken met hem de nodige ervaring en know-how binnen te halen om de club te versterken op technisch vlak. Henk van Stee zal per direct starten met zijn werkzaamheden", vertelt Laros aan de clubsite van Sparta.

De entree van Van Stee betekent ook dat Leo Beenhakker per direct terugtreedt als technisch manager. De nummer zestien van de Eredivisie wil Don Leo echter graag behouden voor de club. Van Stee heeft daar ook wel oren naar. "Ik kijk uit om in samenwerking met Leo Beenhakker het technische beleid vorm te geven."