Mourinho maakt De Boer met de grond gelijk: 'Slechtste manager ooit'

  Mourinho maakt De Boer met de grond gelijk: 'Slechtste manager ooit'

  Gepubliceerd: maandag 12 maart 2018 om 15:21ma 12-03-2018 om 15:21

  Frank de Boer heeft kwaad bloed gezet bij José Mourinho. De Nederlander vertelde zondag bij BT Sport dat de Portugees de verkeerde manager is voor Manchester United-aanvaller Marcus Rashford.

  "De slechtste manager uit de geschiedenis van de Premier League, Frank de Boer, met zeven verliespartijen uit zeven wedstrijden en nul doelpunten, zegt dat het slecht is voor Marcus om een manager zoals ik te hebben? Misschien zou hij bij De Boer leren om te verliezen", slaat Mourinho terug tijdens zijn wekelijkse persconferentie.

  De Boer werd dit seizoen bij Crystal Palace al snel ontslagen en opgevolgd door Roy Hodgson. "Het is jammer dat Mourinho zijn manager is", zei de Nederlandse trainer bij BT Sport. "Het is een Engelse speler, je wilt hem speeltijd geven en dan mag hij fouten maken. Maar Mourinho is niet zo. Hij wil resultaat."

  Plaats een reactie

  Ajacied_8 +19469
  maandag 12 maart 2018 om 15:28
  Au!
  Vind ik leuk
  dhrwobo +29073
  maandag 12 maart 2018 om 15:34
  Hahaha, heerlijke opmerking van Mourinho. En terecht. Frank de Boer heeft na zijn vertrek bij Ajax alleen maar gefaald. En hard ook. En hij heeft in Engeland laten zien dat hij als coach niet snapt hoe de Engelse competitie werkt.

  Rashford zit bij een topclub waar alleen de beste spelen. En als je daar niet genoeg aan de bak komt, dan ga je naar een concurrent of net daar onder. Maar je kan niet zeggen dat Mourinho slecht voor Rashford is. Mourinho maakt keuzes voor een goed resultaat en ondanks het lelijke voetbal laat hij wel zien dat hij met United prijzen kan pakken. En daar moet je als coach op worden afgerekend in Engeland. Niet of je talent wel of niet de kans geeft.

  De Boer had zich beter wat bescheidener kunnen opstellen en al helemaal geen kritiek moeten leveren op één van de meest succesvolle coaches, vlak na een periode waarin jezelf echt HO-PE-LOOS gefaald hebt
  Vind ik leuk
  mcmodd +24218
  maandag 12 maart 2018 om 15:49
  Laten we het ook eens zo zien: Frank de Boer is een Hollander die als voetballer goed was, erg goed. Maar als trainer in het buitenland heeft hij het niet kunnen maken. Hem weghalen bij Ajax was misschien al een fout, maar voor hem was de fout te denken dat hij dat aankon. Dat was gewoon een verkeerde inschatting, daar hoef je je niet voor te schamen, denken in de trant van: ‘Misschien kan ik dat ook aan’ is niet altijd fout, maar later blijkt hoe fout deze denktrant voor De Boer uitpakte. En terecht zegt Mourinho hier ook dat hij het zelf nooit heeft laten zien. Hij vindt (in Nederland met ons Hollandse niveau) het heel normaal om een speler eerst van zijn fouten te laten leren. Dat kan dan misschien in Nederland, maar absoluut niet in Engeland. En daar gaat het vaker mis met onze trainers. Denken dat wij nu nog steeds iets beters in het buitenland te bieden hebben is wel erg jaren ‘80 en ‘90. Dat is allang niet meer zo, we worden echt uitgelachen, zeker als je nog eens kritiek hebt op een van de beste trainers van de wereld, hoe vreemd de man soms ook uit de hoek komt. Hier heeft hij gewoon gelijk, niet een punt, nee, alle punten.
  Dit maakt hem tevens ongeschikt voor een trainersfunctie in Nederland op dit moment, tenzij hij het zich ‘verwaardigt’ eens een club in de Jupiler League te proberen, even terug naar de basis, want in de Eredivisie is het ook niet meer als drie jaar geleden.
  [Reactie gewijzigd op maandag 12 maart 2018 om 16:36]
  Vind ik leuk
  Dr_HeverLee +1629
  maandag 12 maart 2018 om 15:54
  En zo is het maar net. Compliment, goede analyse.
  Vind ik leuk
  Farmer +12731
  maandag 12 maart 2018 om 16:14
  Precies.
  In Engeland gaan er véél grotere bedragen rond en zijn de belangen dus groter: daar is NIET de ruimte om 'te leren van een fout', dáár betalen ze die coach voor, om die fouten er van te voren uit te filteren. De Boer was daar té laconiek in.
  Na Ajax(waar hij weliswaar successen boekte, het voetbal was niet altijd even overtuigend, en noem het achteraf gelul, maar de Boer had dmv ván zijn behaalde successem bést eens harder met zijn vuist op tafel mogen slaan voor versterkingen(Graafschap uit? nog altijd een schandalig stukje Ajax-historie toch?).

  Na zijn 'ontgroening bij Ajax' is hij gelijk al in het té diepe gesprongen in Italië, en alsof die les nog niet duidelijk genoeg was, bij Crystal Palace ging het nog even dunnetjes over.

  "Wie zijn gat verbrand, moet op de blaren zitten", of beter gezegd,
  Einde Oefening de Boer, nu met een schone Lei, weer onderaan de ladder beginnen idd.
  Noem het een zwáre conclusie, maar de Boer's visie is gedateerd. Bij Ajax kwam hij er nog nét mee weg(Eredivisie ís gewoon niet sterker), maar op het moment dat hij een stápje omhoog ging, zakte hij fináál door het ijs.

  En ja, om dat met een dérgelijke staat van dienst, een van dé meest succesvolle coaches aller tijden, zo maar even af te zeiken, tja..

  Denk niet dat Frankie nog hoeft te rekenen op een mooie referentie ván 'Don José" in de toekomst.
  Vind ik leuk
  maandag 12 maart 2018 om 16:18
  Don José is een schijtbak heeft zoveel wreed goede voetballers en dan parkeer je bus lol misselijk mannetje denk dat ie zo goed is .bij Chelsea bakte hij er niks meer van
  Vind ik leuk
  Farmer +12731
  maandag 12 maart 2018 om 17:20
  Oh hij is een vreselijk mannetje, met een nog vreselijker Ego, maar...irritant, hufterig, naaierig, schijnheilig, wát hij ook flikt; het werkt vaak wel.

  Hij pakt zn resultaten en prijzen toch wel mee overal, maar het is idd om van te kótsen soms,.
  EL finale vorig jaar bv. Utd met een veldselectie van? 350M ofzo?
  'Bus parkeren, Ajax in de tang laten lopen en opportunistisch daaruit counteren'. Ja je wint wel, maar niet met 'glans en glorie': Resultaat dat telt :(

  Wat dát betreft zouden de prijzen in Toernooien eens her-verdeeld moeten worden: Minder recette per winst of avanceren naar een volgende ronde, en meer'bonuspremie' voor bv meer doelpunten, beter doelsaldo etc, allemaal 'randzaken' die een wedstrijd aantrekkelijker maken toc een 'italiaans-zakelijke 0-1' bv.

  Mourinho heeft díe tactiek zelfs tot kunst verheven..

  MAar hij flikt het, en Frank, absoluut niet, dus...
  Met alle respect, en hóe zo'n gelijk je ook hebt over 'Sh*tface-Mourinho'.. Frank had zich even wijselijk stil moeten houden.
  Vind ik leuk
  Cookee +11237
  maandag 12 maart 2018 om 17:44
  Frank zeikte niemand af, hij zei alleen dat je Rashford graag wilt zien en om hem stappen te laten maken moet je hem vertrouwen geven.
  Dat M. zo tekeer gaat tekent zijn onvolwassen natuur.
  Onze CV zal Mourinho ook niet bewonderen, maar ook wij mogen een mening hebben.
  Zijn prijzenkast mag dan groot zijn, maar haalt hij ook vermaak uit de spelers, is het genieten?
  Vind ik leuk
  Farmer +12731
  maandag 12 maart 2018 om 19:09
  Mourinho is een beetje de 'WC-eend-reclame' onder de coaches.
  T was grappig, maar begint nu irritant te worden, maar éigenlijk toont het een dergelijke term, alleen maar een corrupte constructie aan.

  Dat te hebben gezegd: Mourinho kan F. de Boer wel gaan afzagen, maar de Boer heeft zga géén echte kans gekregen buiten Nederland. 'Prestatie-competitie of niet". Beide keren was zijn ontslag toch discutabel genoeg: Na een lange periode bij Ajax, werd hij, 2x achtereen, na een paar weken al de laan uitgestuurd.
  In het geheel bekeken: Absurde mentaliteit van zowel Inter als CP: Waarom een lange-termijn coach aanstellen als je hooguit 2 maand geduld hebt?

  Mourinho heeft 1 echte goede prestatie geleverd in zijn carriére: FC Porto, de EL, en vervolgens CL winst hebben hem wel aangewezen - TOEN - als een ware topcoach. Helaas heeft geld, deze man zijn mentaliteit compleet verpest. Té dure selecties, waar hij toch een stuk minder rendement uit haalde als bv Porto,(om over United nu maar te zwijgen, ja ze winnen wat, en pakken wat punten maar... och en wee...)
  [Reactie gewijzigd op maandag 12 maart 2018 om 19:18]
  Vind ik leuk
  Cookee +11237
  maandag 12 maart 2018 om 20:44
  "Absurd van Inter als CP: lange-termijn coach aanstellen voor 2 maand geduld?"

  Ja, dat is waar, maar Frank had ook moeten zien dat het moment ongelukkig was toen hij bij Inter kwam alles moest overhoop en dat stuit op weerstand.
  En te denken dat je in de PL zomaar even een speelstijl verandert in een bestaande spelersgroep is ook raar van Frank toch?

  Ik schreef elders al; Mourinho laat spelers nooit schitteren maar hij speelt op zeker, en hij vind vooral zichzelf belangrijk. Toen hij met Chelsea al het geld had om een wonderteam te kopen, ging hij defensief spelen... tja... hij vertrouwde de kracht van zijn eigen aankopen dus niet... das wel sneu.
  En dan ook nog bijna met een mazzeltje winnen ... brrrr.
  Vind ik leuk
  Farmer +12731
  dinsdag 13 maart 2018 om 01:25
  Frank is zelf idd 'naief' geweest, en heeft vééls te hoog ingezet na zijn 'spaarzame jaartjes' bij Ajax.
  'The bigger they are, the harder they fall' zeggen ze, en voor Frank de Boer ging die vlieger zeker op.
  Ik denk, als hij bv gelijk van Ajax naar CP was gegaan, zónder de 'failure-stamp' vna Inter op zn reet, dat ze hem wél meer tijd hadden gegeven(zat ie er nu nog bv).

  Mourinho heeft 1x een team laten schitteren, Porto, daarna is hij vooral met over-kwaliteit, op resultaat gaan spelen. 'Effectief'.. ja tot je een tegenstander met een ingespeeld kwalitatief team tegenkomt.

  Een Chelsea-Barca bv, en dat loopt uit op een FC-messi dat álles probeert tegen die ingekochte russiche bus-voor-de-goal.
  Mourinho parkeert nu een vrachtwagen vol amerikaanse investeringsdollars voor de pot van Utd.

  Nu ben ik in principe al een zwaar tegenstander van dergelijke praktijken; duurste vd duurste spelers tegen elkaar ophypen qua geld, en dan opkopen in een zgn 'dreamteam' wat nóg meer moet verdienen. Maar zelden maken ze het waar.
  PSG en City nu, iewat, maar als je kijkt wát het kost...

  Nee, dan heb ik toch véél meer met zo'n legendarische prestatie van Leicester City.
  f*ck dat zielloze geld. Voetbal is passie :)
  Vind ik leuk
  Cookee +11237
  dinsdag 13 maart 2018 om 17:18
  Ja, koopsucces is er zelden, hoe lang duurde het niet voor Chelsea een keer meedraaide en als het even groeit dan ploft het zo weer ineen.

  Misschien vals van mij, maar ik hoop dan ook dat het ploft. Pep doet 't wel als 1 vd besten.
  Maar voor het import-geld hadden ManU en Liv ook al beestachtig veel geld.

  Een ziekmakend idee, dat er iemand 200 mlj heeft liggen om een voetballer te kopen, daar kan je veel leed mee afkopen... en dan kreeg de man meer respect van mij dan via Neymar.
  Zou de man het een goede investering vinden?
  Vind ik leuk
  Farmer +12731
  donderdag 15 maart 2018 om 16:43
  Wat de selecte individuen vinden, is iets waar het volk meer, en hárder schijt aan moet hebben. De geldverdeling, en ellende in de wereld zijn al te ziek voor woorden. Nu kon Neymar, afgelopen jaar voor 222M naar Parijs..
  Als hij déze zomer voor die zgn 400 naar Real gaat, zouden die spanjaarden massaal in opstand moeten komen. demonstraties, en dat Santiago Bernabeu met de grond gelijk maken.

  Ook Spanje gaat al járen gebukt onder een zware depressie. regering krijgt de eindjes daar ook al járen niet rond, werkloosheid stijgt, sociale onzekerheid neemt toe, etc, dus. jup... dan moet die Neymar.... Nee, dan zeg ik; Daar gaat men wel over een acceptatie-grens, en als je bij de normale mens, eenmaal dát punt bereikt hebt..

  het zgn 'Point of No Return'...
  Het rommelt en donderd in de commerciële wereld. Steeds meer signalen pingen er, hóe we als normale werkende mensen, gewoon kapotgepiepeld worden, wij werken met man, en vrouw, elk 35-40 uur in de week, soms meer, om een normaal huisje, en gezinnetje te kunnen onderhouden. Standaard-levelsbehoeften wordt systematisch duur gemaakt, overheidsgeld wordt via 'wetten en regels', in gróte stromen naar het bedrijfsleven gesluisd(huur/zorg toeslag, Studie-'lening'.), maar het volk betaald altijd nog dík, en verhoogde belastingen voor deze diensten.

  En dat alles terwijl Neymarretjes etc, elk jaar dus voor nóg astronomischere bedragen....?

  Ik stel niet de vraag 'hóe veel geld zal het dit keer zijn', ik vraag: Hóe lang accepteren we dit nog?
  Vind ik leuk
  Cookee +11237
  donderdag 15 maart 2018 om 17:18
  Die banken die de 2 grote clubs ook nog sponsoren zijn door het volk gered, dat valt toch niet te rijmen?
  De wereld is ziek... als zo'n bank mijn club zou sponsoren zou ik dat dan pikken dat een vent voor 200mlj gehaald wordt? Ik hoop het niet, dan zou ik wel hypocriet zijn.
  Ik hoop dat ik dan net als jij zou zeggen dit is idioot! We pikke al teveel, vandaag zit er weer een journalist te verkondigen dat een bankdirecteur van ING recht heeft op zoveel geld. Ik zeg dan een stratenmaker is met 50 versleten, betaal die in redelijkheid... die Hamers kan met 70 nog fit zijn de arbeider is dan al lang op.
  Een vrouw vertelde me, 18 jaar terug haalde ik op zaterdag geld, elke week hetzelfde, 10 jr later was het op donderdag al op, nu op woensdag al.
  Die idiote geld waan, ik kijk die CL al niet eens meer, heb er niks mee. Het mag allemaal best iets kritischer in dit land vind ik, we kijken De Mol en Voice en Schaatsen, maar zo houden ze ons koest, en toch stemt men weer VVD en anderen die alles zo houden als het was.

  Om met voetbal te eindigen, ik vind Neymar niet eens zo bijzonder... in die paar flitsen die ik zag. Dus die Scheiks kopen geen topper, maar laten gewoon zien... Kijk dit kunnen wij doen.
  En dat maakt het pervers.
  [Reactie gewijzigd op donderdag 15 maart 2018 om 17:21]
  Vind ik leuk
  Cookee +11237
  maandag 12 maart 2018 om 17:41
  @McMod
  Ben met je eens maar. Maar Mourinho speelt hard op de man, terwijl Frank alleen maar zegt dat Rashford iets meer TLC moet hebben om die laatste stap te maken.
  Mourinho heeft bij elke club interessante spelers maar ze leveren nooit hun optimale kunsten. Met de optie van Frank zou Rashford naar een hoger niveau kunnen komen.

  Natuurlijk zijn Engelse clubs geen opleidings-feestjes, maar je kunt een speler wel het gevoel geven belangrijk te zijn, wat hem over een kantelpunt helpt. En daar kan M. gewoon op reageren, maar hij kiest ervoor om Frank zijn CV te kijk te zetten ipv inhoudelijk te reageren.
  [Reactie gewijzigd op maandag 12 maart 2018 om 17:46]
  Vind ik leuk
  Barry Engels +31512
  maandag 12 maart 2018 om 20:18
  En drie jaar geleden was het ook niet meer als 8 jaar geleden.

  Frank de Boer is een faalhaas en Mourinho heeft overal alles gewonnen wat er te winnen viel. Dat is het hele verhaal in een notedop.
  Vind ik leuk
  Farmer +12731
  dinsdag 13 maart 2018 om 01:30
  Als ik eerlijk ben, vind ik Mourinho ook niet zó succesvol. Als je kijkt met hóe verschrikkelijk veel geld die man heeft gesmeten. Niet alleen bji Utd, maar ook Chelsea, nou nou.
  En dan, op basis van 'een dergelijk bestedingspatroon' elftallen bouwen die voornamelijk 'resultaatvoetbal' spelen.
  Overschot aan kwaliteit, reservebank waar de halve competitie van kwijlt, en maar magertijs de puntjes sprokkelen over t algemeen.
  Nee, ik ben wel uitgekauwd op Mourinho. De Boer had hier zn mondje stil moeten houden. Al zegt hij het nog zo voorzichtig wellicht. Mourinho is een media-diva, en die maakt zich nog speciaal op, voor dít soort interviews. Mascara, oogschaduw, en een díkke toets lippenstift er bij ;P
  Vind ik leuk
  Barry Engels +31512
  dinsdag 13 maart 2018 om 12:37
  En Frank heeft niks gewonnen..... een paar titels in een flutcompetitie daargelaten.

  Mourinho zal nooit de sympathiciteitsprijs winnen, maar de wijze waarop hij wordt weggezet is ver bezijden de werkelijkheid. Hij wint overal waar hij komt.... dus die criticasters zijn gewoon jaloers of bekrompen.
  Vind ik leuk
  Farmer +12731
  dinsdag 13 maart 2018 om 01:31
  "Langste teen om op te trappen"

  'He asked for it" :)
  Vind ik leuk
  Ajax +762
  maandag 12 maart 2018 om 15:35
  Die zit!
  Vind ik leuk
  maandag 12 maart 2018 om 15:48
  7 x verliezen en nul doelpunten ook.
  Vind ik leuk
  Patrickj3 +3460
  maandag 12 maart 2018 om 15:28
  Waarheid als een koe
  [Reactie gewijzigd op maandag 12 maart 2018 om 15:29]
  Vind ik leuk
  Hyena +30585
  maandag 12 maart 2018 om 15:36
  En toch is het weer een ontzettend kinderachtige reactie. In plaats van inhoudelijk ingaan op het vraagstuk, begint hij gelijk weer met een persoonlijke aanval.

  De beste man kijkt echt nooit naar zichzelf en weet alleen maar naar een ander te wijzen. Door op deze wijze te reageren, weet hij weer uitstekend de aandacht af te leiden van het daadwerkelijke probleem.

  Want het is 100% waar dat Rashford beter af was geweest bij een andere coach in het kader van zijn verder ontwikkeling.
  Vind ik leuk
  dhrwobo +29073
  maandag 12 maart 2018 om 15:39
  Als De Boer eens kritisch naar zichzelf had gekeken, dan had hij wel twee keer nagedacht voordat hij kritiek zou uitoefenen op één van de meest succesvolle managers aller tijden.

  Ook al ben ik zelf geen fan van Mourinho. De Boer is de laatste man op aarde die op dit moment als analist zou moeten aanschuiven, want met name met zijn tactiek bij Crystal heeft hij aangetoond totaal niet realistisch/flexibel te zijn in zijn denkwijze over voetbal.
  Vind ik leuk
  Cookee +11237
  maandag 12 maart 2018 om 15:46
  Wij hebben toch ook kritiek op voetballers?
  Hoeveel deuken in pakjes boter hebben ze hier geschopt?

  Frank geeft een inhoudelijke mening, waar niks mis mee is.
  Kinderachtig van Mourinho om Frank opzij te zetten m.b.t resultaten.
  Ik ben geen fan van Frank zijn manier van voetballen, maar ik zag hem gister ook bij NOS en hij zei zinnige dingen.
  Vind ik leuk
  dhrwobo +29073
  maandag 12 maart 2018 om 15:48
  Frank zegt dingen die wij in Nederland met onze inmiddels bekrompen voetbalvisie zinnig vinden ja. Maar verschillende Nederlandse spelers èn coaches hebben aangetoond dat onze gedachtegang over voetbal in het buitenland nul resultaat oplevert. Kortom, wie zijn wij Nederlanders op dit moment om meer verstand van voetbal te hebben dan mensen die wel resultaat behalen?
  Vind ik leuk
  RebelVox +8295
  maandag 12 maart 2018 om 16:03
  Daarom mag je toch nog wel een mening hebben?
  Ben het eens Mourinho erg kinderachtig reageert.
  Dit is nog een grotere griezel dan van Gaal
  Vind ik leuk
  dhrwobo +29073
  maandag 12 maart 2018 om 16:12
  Iedereen mag een mening hebben. Maar hij heeft de mening niet als mens, maar als analist. En een analist zit er als specialist, als iemand die veel verstand van zaken heeft, als iemand die snapt hoe het wereldje in elkaar steekt. En door de resultaten van De Boer, en met name zijn keuze bij Crystal om echt mooi te willen voetballen met een degradatieclubje, is naïef en geeft genoeg reden om zijn visie in twijfel te trekken vind ik.
  Vind ik leuk
  Cookee +11237
  maandag 12 maart 2018 om 16:43
  Nou ja, Frank had Rashford graag iets gepamperd zien worden, mooie voetballer daar houden wij van.
  Maar M. gaat in op de CV van Frank... das kinderachtig.
  Reageer op Frank zijn mening, dat is discussieren.
  M. reageert nu als een kleuter met; "Jij bent zelf dom"... nana na nanana".
  Vind ik leuk
  Pagan1964 +3549
  maandag 12 maart 2018 om 15:39
  Dat doet de Boer toch ook ?
  Vind ik leuk
  Reyhan +358
  maandag 12 maart 2018 om 15:50
  Google even naar de prijzenkast van Mourinho. Dan heb je verder geen inhoudelijke reactie nodig. Daarnaast ben ik van mening dat spelers liever onder Mourinho trainen dan onder F. de Boer. Als trainer is F. de Boer in het buitenland een nobody.
  Vind ik leuk
  maandag 12 maart 2018 om 16:21
  Ja Google maar even de laatste jaren dan zie je dat ie laatste jaren niet veel meer wint terwijl die spelers van 100 miljoen koopt en 300 miljoen in een seizoen
  Vind ik leuk
  Reyhan +358
  maandag 12 maart 2018 om 16:52
  Doet pijn hé dat Mourinho als trainer een overvolle prijzenkast heeft t.o.v. de Boer.
  Vind ik leuk
  riGGY-AFCA +19969
  maandag 12 maart 2018 om 15:28
  Oeeee fittie
  Vind ik leuk
  DrDeef +2198
  maandag 12 maart 2018 om 15:29
  Frank had gewoon gelijk. En José ook.
  Vind ik leuk
  HanV +4626
  maandag 12 maart 2018 om 16:03
  José heeft helemaal niet gelijk, zo ver is de Boer helemaal niet eens gekomen.
  Crystal Palace heeft wel de eerste 7 wedstrijden in de competitie zonder doelpunten voor verloren maar daarvan waren er ''maar'' 4 onder de Boer.
  Vind ik leuk
  voetbal!!! +8952
  maandag 12 maart 2018 om 15:29
  Pijnlijk, maar hij heeft wel gelijk. Dat neemt niet weg dat het weer verschrikkelijk kinderachtig is dat hij zo reageerd.
  Vind ik leuk
  Knoerisgeitje +21950
  maandag 12 maart 2018 om 15:32
  Echter, het argument "jij kan niet beter" is nooit geldig. Mourinho is en blijft een slechte coach voor (aanvallende) talenten. Ik zou het niet beter doen, maar het andere blijft een feit
  Vind ik leuk
  voetbal!!! +8952
  maandag 12 maart 2018 om 15:38
  Ze hadden beide gelijk.
  Vind ik leuk
  Mionel Lessi +2990
  maandag 12 maart 2018 om 15:30
  Nee dat spel van jou trekt volle zalen. Gigantisch goed team en alsnog parkeer de bus.
  Vind ik leuk
  maandag 12 maart 2018 om 15:32
  Ze hebben allebei een punt
  Vind ik leuk
  MOKUM*** +1449
  maandag 12 maart 2018 om 15:32
  Voor iemand die als speler niet verder kwam als bal op het dak 4, heeft die Portugees een behoorlijk grote bek. Of denkt die jankmuil dat hij die cups heeft gewonnen, terwijl het toch altijd de kwaliteit van je spelers de doorslag geeft.
  Vind ik leuk
  dhrwobo +29073
  maandag 12 maart 2018 om 15:41
  Bullshit. Uiteindelijk kan je goede spelers hebben, maar als coach heb je zeker invloed op de prestaties van je ploeg. En gezien zijn prijzenkast mag je wel iets meer respect voor hem hebben. Los van dat je geen fan van hem hoeft te zijn. Hij heeft duizend keer meer gepresteerd als coach dan mislukkeling De Boer
  Vind ik leuk
  maandag 12 maart 2018 om 16:11
  Die mislukkeling heeft meer gepresteerd in zijn leven dan jij ooit zal doen en hele volle bankrekening en jij heb niks dus wie is dan de mislukkeling
  Vind ik leuk
  MOKUM*** +1449
  maandag 12 maart 2018 om 17:15
  Jij bent hier mislukking, want jij weet helemaal niks van mij, en wat heeft Mourinho nou helemaal gedaan voor de maatschappij, kijk gozertje, ik kijk op niemand neer, en al helemaal tegen niemand op. En een volle bankrekening? Ook iemand met een gevulde bankrekening kan maar 1 biefstuk en 1 biertje tegelijk drinken.
  Vind ik leuk
  Reyhan +358
  maandag 12 maart 2018 om 15:45
  Dat hij FC Porto de CL bezorgde in 2004 kwam zeker door al die wereldklasse spelers waarover hij beschikte ? Je kunt het zeker niet hebben dat die Portugees die Hollander eventjes op z'n plek zet. En dat Mourinho als speler het misschien niet zo ver geschopt heeft tja... Des te knapper dat ie als trainer zowat alles gewonnen heeft wat er te winnen valt.
  Vind ik leuk
  maandag 12 maart 2018 om 16:01
  Gelul ,het gaat hier om coachen jochie en daar staat frankie een straatlengte achter en zal ook nooit zelfs maar in de buurt komen.Zit zeker nog diep die 2-0 van vorig jaar he!.
  Vind ik leuk
  MOKUM*** +1449
  maandag 12 maart 2018 om 17:17
  Zit mij helemaal niet diep, maar wanneer je met investeringen die een miljard te boven gaan, zulk schandalig voetbal neer durft te leggen, ben je dus geen toptrainer, zie Guardiola. En dan dat a-sociale gedrag van die kerel, het is gewoon niks.
  Vind ik leuk
  maandag 12 maart 2018 om 17:21
  Ik vind de trainer persoonlijk ook helemaal ruk, maar hij wordt wel overal binnengehaald om dat ie de prijzenkast vult in de pl en daar kan frankie alleen maar van dromen.
  Vind ik leuk
  MOKUM*** +1449
  maandag 12 maart 2018 om 18:02
  Hij wordt overal binnen gehaald, haalt een prijs en laat een puinhoop achter. Zie Inter, Reaal, Chelsea, en zo direct ManU. En nog nooit een speler opgeleid, want kan niks voordoen met een bal.
  Vind ik leuk
  mcmodd +24218
  maandag 12 maart 2018 om 16:45
  MOKUM, in dat geval hoef je Frank de Boer ook absoluut niet de credits te geven van de vier kampioenschappen die hij met zijn spelers haalde, wees consequent en zie wat er van komt: ‘De Boer heeft gewoon helemaal niets gepresteerd als trainer’ Het zijn jouw woorden, ik denk er iets anders over. Als de Boer ze niet achterin elkaar tot vervelens toe de bal had laten toechuiven, dan hadden ze veel meer risico gelopen op tegengoals, want de zaak eens lekker opengooien was er toen niet bij. Dat heen en weer schuiven staat bij mij gelijk als ‘de bus parkeren’, zo pakte dat ook uit. Beide speelstijlen zijn niet de mijne, maar ik kijk er wel naar en dat is niet altijd een pretje.
  Vind ik leuk
  maandag 12 maart 2018 om 15:33
  Toen hij ontslagen werd, had meneertje nog medelijden met Frank en nu Frank de waarjeid vertelt, is meneer weer op zn pik getrapt. Los van het feit dat het ook niet netjes is van Frank om zo over Jose te praten, maar dan nog. Als je a zegt moet je ook b zeggen.
  Vind ik leuk
  Argento8523 +6756
  maandag 12 maart 2018 om 15:33
  Sneu figuur die Mourhino

  Dat hij nog zelf niet in ziet dat hij alles aan jeugd naar de klote helpt en al 15 jaar achter loopt met zijn bus parkeren

  Met zo een schijtbakken tactiek en dan nog hele kladblokken vol zitten schrijven

  Zal wel opschrijven:

  Jongens....roei de bal nog wat harder naar voren richting Lukaku en dan maar hopen dat hij er wat mee kan

  [Reactie gewijzigd op maandag 12 maart 2018 om 15:34]
  Vind ik leuk
  maandag 12 maart 2018 om 15:33
  Frank zegt waar het op staat, maar is niet in de positie om wat te zeggen. Mourinho krijgt kritiek en doet wat hij niet langer kan verbergen; hij showt zn ware aard met een lelijke opmerking recht op de man. Punt; alleen maar verliezers.
  Vind ik leuk
  maandag 12 maart 2018 om 15:42
  Waar het op staat is dat Frank zelf overal mislukt is kan beter naar zichzelf kijken.
  Vind ik leuk
  MOKUM*** +1449
  maandag 12 maart 2018 om 17:19
  Overal??
  Vind ik leuk
  Micha EL +1009
  maandag 12 maart 2018 om 18:15
  Overal is tegenwoordig 2 clubs? Hij heeft pad 3 clubs getraint en bij Ajax heeft hij niet gefaald. En na een paar wedstrijden al ontslagen worden is geen falen dat is iemand niet de tijd geven om iets op te bouwen waarvoor hij ook gehaald was.
  Vind ik leuk
  Reyhan +358
  maandag 12 maart 2018 om 18:46
  @Naccer-in-mokum: Doe normaal man! Jij komt over alsof Mourinho en F. de Boer midden in een (vecht)scheiding zitten met 2 kinderen als inzet met je "alleen maar verliezers"
  [Reactie gewijzigd op maandag 12 maart 2018 om 18:47]
  Vind ik leuk
  maandag 12 maart 2018 om 19:03
  Wellicht cynisch bedoeld, om deze hysterie te benadrukken?
  Vind ik leuk
  maandag 12 maart 2018 om 15:34
  Ja ik snap ook niet dat de Boer zijn arrogante bek nog durft open te trekken na zijn afgang in Italië en Engeland.
  Mourinho: "Frank de Boer, the worst manager in the history of the Premier League - seven matches, seven defeats, zero goals hahahahaaaa
  Lijkt mij niet slecht Meneer de Boer om gewoon U mening voor u te houden!
  [Reactie gewijzigd op maandag 12 maart 2018 om 15:35]
  Vind ik leuk
  Manolo +2295
  maandag 12 maart 2018 om 15:43
  uw
  Vind ik leuk
  MOKUM*** +1449
  maandag 12 maart 2018 om 18:48
  En hoeveel spelers heeft die arrogante Portugees zelf opgeleid??
  Vind ik leuk
  Mari +10159
  maandag 12 maart 2018 om 15:34
  Haha.
  Mourinho heeft het helaas niet begrepen. Frank zegt niet dat Mourinho een slechte trainer is. Hij zegt, volgens mij, dat de combinatie ongelukkig is.
  Meer niet
  Vind ik leuk
  Blindsy +13660
  maandag 12 maart 2018 om 15:35
  Hahaha, burn!!!! Dat krijg je als je als beroepsgenoot in (praat)programma's je mening over collega's gaat geven. Kostelijk.
  Vind ik leuk
  Blac-ca +442
  maandag 12 maart 2018 om 15:35
  Treu Mou
  Vind ik leuk
  fr0do +1457
  maandag 12 maart 2018 om 15:35
  tja frenkie niet heel handig om dingen te gaan roepen als je zelf keihard op je bek bent gegaan.
  Vind ik leuk
  Reyhan +358
  maandag 12 maart 2018 om 15:37
  Heerlijke reactie van Mourinho.
  Vind ik leuk
  mcmodd +24218
  maandag 12 maart 2018 om 16:58
  Eigenlijk moet je vergelijken hoe lang beide trainers bij verschillende clubs hebben getraind en welke clubs dat waren. Hoe succesvol waren ze daarbij? Een kampioenschap in Nederland is tegenwoordig op Europees niveau helaas niets waard, dat moet de dan ook als zodanig meewegen. Mourinho was vaak meerdere jaren bij mooie clubs en ook succesvol op het niveau dat deze clubs zich bewogen. Je ziet onmiddellijk de verschillen.
  Vind ik leuk
  Reyhan +358
  maandag 12 maart 2018 om 17:42
  Daarom refereerde ik dus ook naar FC Porto in 2004. Toen wonnen ze onder Mourinho ook de CL, terwijl ze echt niet over de allerbeste spelers beschikten. Ik ben helemaal geen fan van Mourinho overigens, maar ik hou wel van de winnaarsmentaliteit die dat soort trainers hebben. Simeone is ook zo'n goede voorbeeld daarvan.
  Vind ik leuk
  pos +8836
  maandag 12 maart 2018 om 15:39
  Ik weet niet wat BT Sport is maar Frank de Boer zou er wijs aan doen om geen enkele uitspraak te doen over wat dan ook in Engeland. En Italie ook niet. Echt heel serieus nemen we hem hier echter ook niet meer denk ik.
  Vind ik leuk
  maandag 12 maart 2018 om 16:07
  Hij deed zijn uitspraken bij Ziggo in het programma rondo
  Vind ik leuk
  maandag 12 maart 2018 om 15:41
  Frank De Boer moet gewon zijn bakkes houden zelfs overal mislukt in het buitenland. Die heeft geen recht van spreken...
  Vind ik leuk
  Hoofdscout00 +2809
  maandag 12 maart 2018 om 15:43
  Tsja Frank............... Geen heel slimme opmerking
  Vind ik leuk
  El Cazador +7298
  maandag 12 maart 2018 om 15:46
  José Mourinho, this manager is the most idiot who ever hung around into the football world, the man is money/gold digger.
  No normal person calls himself special number one,
  Completely nuts, crazy
  Vind ik leuk
  FSCeara +8732
  maandag 12 maart 2018 om 15:49
  Wat voor hekel heb aan mourinho, maar deze zit en is nog niet gelogen ook ! Frank probeert te zagen maar word geveld !!!! Loser !!!
  Vind ik leuk
  Zoonvanmnoma +7055
  maandag 12 maart 2018 om 15:55
  Heb de pest aan Mourinho maar hier heeft hij volkomen gelijk. Frank de Boer is een wijsneus die denkt overal met zn eigen ideeën even de boel om te gooien. Nou dat hebben we kunnen zien.
  Vind ik leuk
  stratumseind +173951
  maandag 12 maart 2018 om 15:56
  The special one heeft wel een puntje in deze
  Vind ik leuk
  Doe dan! +6665
  maandag 12 maart 2018 om 16:01
  Haha meneer Mourinho, de kneus!
  Vind ik leuk
  Fr!ts +101
  maandag 12 maart 2018 om 16:01
  Off topic, maar een van de PL coaches vond het toch jammer dat de Boer vertrok? Zo ja was dat dan niet Mourinho?
  Vind ik leuk
  maandag 12 maart 2018 om 16:04
  Frank heeft wel gelijk en Mourinho is een eikel maar dat weten we al langer en Mourinho presteert ook niets meer laatste jaren en ontslagen bij Chelsea
  [Reactie gewijzigd op maandag 12 maart 2018 om 16:05]
  Vind ik leuk
  coci +330
  maandag 12 maart 2018 om 16:09
  Met evenveel geld wil ik het nog wel eens zien
  Vind ik leuk
  maandag 12 maart 2018 om 16:12
  Natuurlijk heeft Mourinho hier een punt, maar toch heeft hij meer met de Boer gemeen dat hij zich zelf kan voorstellen. Alle 2 deden het in het verleden aanzienlijk beter dan nu op latere leeftijd. Mourinho gaat dit jaar opnieuw geen kampioen worden. Hij gaat waarschijnlijk ook geen CL winnen. Hooguit wint hij zo nu en dan nog eens een budget beker. Met de middelen die Manchester hem biedt weet ook hij niet meer het verschil te maken zoals hij dat vroeger wel kon.
  Vind ik leuk
  Paulus1962 +1292
  maandag 12 maart 2018 om 16:13
  Geen speld tussen te krijgen
  Vind ik leuk
  Siem +124
  maandag 12 maart 2018 om 16:15
  Mourinho staat niet boven aan dus wat zeikt hij nou
  Vind ik leuk
  Toubo Wedo +246
  maandag 12 maart 2018 om 16:15
  Denk dat mourinho dat wel eerder wou zeggen zo te zien.
  Zat diep in hem.
  Vind ik leuk
  Antonio_4 +2017
  maandag 12 maart 2018 om 16:17
  Dit is laag, maar sinds het Mourinho betreft doodnormaal hehe :)

  Frank is hier dan zelf een klein beetje schuldig aan om het zo op de man te spelen, maar hij mag in ieder geval zijn mening hebben.

  En om deze 'scoreboard-burn' van Mou in perspectief te zetten... In die 7 wedstrijden speelden Palace uit bij Liverpool, Burnley, City en United. Vier potjes die je, als Palace-zijnde, normaal gesproken mág verliezen. Net zoals United op dit moment tipsy getikt mág worden door City.  [Reactie gewijzigd op maandag 12 maart 2018 om 16:18]
  Vind ik leuk
  Kevinm +1884
  maandag 12 maart 2018 om 16:19
  Mourinho heeft een punt maar FdB zeker ook. Mourinho is de hoofddader van het antivoetbal dat Chelsea en Manchester United tegenwoordig spelen. Hij heeft het spelletje toch een stuk minder aantrekkelijk gemaakt wat dat betreft.
  Vind ik leuk
  maandag 12 maart 2018 om 16:20
  Heel goed José. Wij, Nederlanders, denken dat wij het spelletje hebben uitgevonden. Wij bemoeien ons overal mee, maar presteren lukt ons niet. Vooral de Ajacieden onder de Nederlanders kunnen er wat van!
  Vind ik leuk
  michelhx +3778
  maandag 12 maart 2018 om 16:22
  Mourinho heeft wel een punt natuurlijk, de Boer heeft helemaal geen recht van spreken.
  Vind ik leuk
  SvL +356
  maandag 12 maart 2018 om 16:45
  Reload!!! Wie zo'n opmerking maakt met die status al trainer in england kan de bal terug verwachten.
  Vind ik leuk
  Paul1982 +11844
  maandag 12 maart 2018 om 17:02
  Ik vraag me af of Frank de Boer het met dezelfde spelers bij Man United veel slechter zou doen dan Mourinho.
  Vind ik leuk
  wattenstaafje +22052
  maandag 12 maart 2018 om 17:05
  Wil niet zeggen dat de Boer ongelijk heeft.
  Vind ik leuk
  jamesquinn +3635
  maandag 12 maart 2018 om 17:09
  Goede ad hominem, maar inhoudelijk reageren doet José niet. Weinig verrassend.
  Vind ik leuk
  gustare +615
  maandag 12 maart 2018 om 17:46
  Mourinho, de man wiens enige doel is om voetbal te vernietigen. Zelfs met de beste spelers parkeert hij de bus om vandaaruit op de counter te scoren. Helaas wint hij daar wel prijzen mee. Qua voetbal echter niet om aan te gluren. Daarnaast een ongelooflijk grote bek. Kan heel weinig respect voor hem opbrengen.
  [Reactie gewijzigd op maandag 12 maart 2018 om 17:47]
  Vind ik leuk
  r4vje +162
  maandag 12 maart 2018 om 17:52
  Mourinho is weer eens op zijn teentjes getrapt hoor!
  Vind ik leuk
  power +6096
  maandag 12 maart 2018 om 17:53
  Boer heeft gelijk,
  Vind ik leuk
  Micha EL +1009
  maandag 12 maart 2018 om 18:07
  Waarom reageert mourinho toch zo snel gepikeerd? Heel veel slechts zegt frank toch niet over hem. Bij mourinho telt toch het resultaat dat is heilig maakt niet uit hoe en lelijk. Dat is zijn goed recht. Ik zie rash Ford ook liever in een aanvallender team, wie niet.
  Vind ik leuk
  Tjoep Cola +6132
  maandag 12 maart 2018 om 18:19
  Haha, maar het is wel waar.
  Vind ik leuk
  dikky8 +153
  maandag 12 maart 2018 om 21:40
  Het is en blijft een misselijkmakend mannetje ongelofelijk dat die maf zoveel topclubs heeft gehad
  Vind ik leuk
  Iefmeister +7870
  maandag 12 maart 2018 om 21:41
  Hahahaha. Pijnlijk waar.
  Vind ik leuk
  fr1963 +3337
  maandag 12 maart 2018 om 21:51
  Auwww. Touché
  Vind ik leuk
  maandag 12 maart 2018 om 22:45
  Lekker man! Maurinho ie een meester, haha
  Vind ik leuk
  mba4u2c +3547
  maandag 12 maart 2018 om 23:20
  Dat Frank de Boer zich nog in Engeland durft te vertonen is een God's wonder...
  Vind ik leuk
  pico323 +6516
  dinsdag 13 maart 2018 om 11:22
  voetbalzone is echt niets meer. als je nek zegt krijg je al een ban.stelletje apen daar.
  Vind ik leuk
  dinsdag 13 maart 2018 om 16:00
  Niet slim van de Boer als je zelf zwaar bent mislukt bij Inter en Crystal Palace.

  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws