'Misschien komt er dit seizoen nog een kans bij PSV, wil ik klaar voor zijn'

'Misschien komt er dit seizoen nog een kans bij PSV, wil ik klaar voor zijn'

13-03-2018 09:05
8

Na een absentie van enkele weken maakte Kenneth Paal maandagavond zijn rentree bij Jong PSV. Het talent was enige tijd uit de roulatie vanwege een blessure. Nu hoopt Paal ook snel weer een kans te krijgen bij het eerste elftal. 

Zaterdag, op bezoek bij Willem II (5-0), zat Paal ook al bij de selectie van PSV. Maandagavond deed hij mee met de beloftes, die in eigen huis gelijkspeelden (1-1) tegen SC Cambuur. "Een spierblessure kostte me drie weken. Ik moest revalideren en was al blij dat het bij een paar weken bleef. Nu kan ik gelukkig nog de nodige wedstrijden spelen", aldus Paal in gesprek met het Eindhovens Dagblad

Wedden

Meer odds

Aan het begin van het seizoen had de jongeling even een basisplaats bij de huidig koploper. Na een nederlaag bij sc Heerenveen verdween Paal uit het elftal van trainer Phillip Cocu. "Daarna kon ik maar een ding doen en dat was hard blijven werken en wachten op een nieuwe kans. Misschien komt die dit seizoen nog en ik wil daar helemaal klaar voor zijn."

"Als er iets gebeurt in de ploeg en er bijvoorbeeld een schorsing of blessure is, wil ik er voor het team staan. Ik richt me daarbij op de positie links achterin. Dat is nu echt de plek waarop ik me op iedere training wil verbeteren."