Waarom zou ik dan niet nog een jaar bij NAC kunnen blijven? Dat kan zeker

"Waarom zou ik dan niet nog een jaar bij NAC kunnen blijven? Dat kan zeker"

13-03-2018 09:49
18

Manu Garcia weet nog niet wat Manchester City met hem van plan is. Dit seizoen wordt de Spaanse spelmaker verhuurd aan NAC Breda. Garcia, dit seizoen dé smaakmaker in het Rat Verlegh Stadion, staat open voor nóg een jaar bij de club. 

Zijn contract in Manchester loopt door tot medio 2020. Over zijn toekomst kan hij in gesprek met BN/De Stem 'niets zinnigs zeggen'. "Ik zou niet weten hoe mijn toekomst eruit ziet. Wat ik wel weet, is dat ik baat heb bij een elftal dat graag en veel de bal heeft. Een jonge speler moet wekelijks spelen, bij NAC krijg ik die mogelijkheid. Daar ben ik de club dankbaar voor."

Een extra jaar in Breda? Daar staat Garcia voor open. "Zeg nooit nooit. Dat zei ik vorig jaar ook. En kijk waar ik nu ben... Dus nee, ik sluit NAC zeker niet uit. Als de club weer een stap kan maken en doorgroeit, waarom zou ik dan niet nog een jaar bij NAC kunnen blijven? Dat kan zeker."

"Natuurlijk, de kans is kleiner, ik wil nieuwe stappen maken en hogerop komen in mijn carrière. Dat wil iedere speler, dat lijkt mij een gezonde ambitie", voegt hij daar wel direct aan toe. "Maar in het voetbal geldt: zeg nooit nooit. Ik weet wat ik hier heb."