'Italiaans huwelijk nú al mislukt: Younes wil ontbinden, Napoli wil snel verkopen'

'Italiaans huwelijk nú al mislukt: Younes wil ontbinden, Napoli wil snel verkopen'

13-03-2018 14:08
54

Amin Younes stelt momenteel alles in het werk om onder zijn contract bij SSC Napoli uit te komen. De Duitse Ajax-aanvaller zette in januari zijn handtekening in Napels, maar kreeg al snel spijt. 

Er is al maanden een heuse soap gaande rond Younes (24), die bij Ajax een aflopend contract heeft en daardoor in de zomer transfervrij kan verkassen. Een overstap naar Napoli leek in januari in kannen en kruiken. Beide partijen kwamen volgens tal van media overeen dat Younes na afloop van dit seizoen de overstap gaat maken naar Italië. Op het laatste moment bedacht  Younes zich. 

Napoli beweert bij hoog en laag dat de vleugelaanvaller heeft getekend en daarom per 1 juli 'gewoon' contractspeler is van de club. AreaNapoli meldt nu dat Younes er alles aan doet om onder zijn verbintenis uit te komen. Hij heeft sinds januari al met vier verschillende advocaten contact gehad over de zaak. 

Het huwelijk tussen Napoli en Younes lijkt voor het is begonnen sowieso al te zijn mislukt. Mocht Younes níet onder de deal uitkomen en komend seizoen dus deel uitmaken van de selectie van de club, dan hoeft hij op weinig speeltijd te rekenen. Napoli is van plan om de rechtspoot 'zo snel mogelijk met winst te verkopen', aldus AreaNapoli. 

Lees ook: 'Nieuwe transferoptie voor Younes: lokroep van oude liefde uit Duitsland'