'Als ik na de zomer naar Feyenoord ga, ga ik de rest van het team ook aansteken'

'Als ik na de zomer naar Feyenoord ga, ga ik de rest van het team ook aansteken'

13-03-2018 18:59
20

Yassin Ayoub is 'best wel een beetje verslaafd' aan het populaire spel Fortnite. Zondag eerde de middenvelder van FC Utrecht het spel door met een Fortnite-dansje  zijn doelpunt tegen Vitesse te vieren. 

Fortnite verovert de laatste weken de harten van fanatieke gamers en ook Ayoub speelt het spel soms uren achter elkaar, geeft hij toe. "Ik kan makkelijk drie uur bezig zijn. Ha, niet zo leuk voor mijn vrouw, want ik ben best wel een beetje verslaafd, hoor", zegt de Utrecht-speler tegen het Algemeen Dagblad

Of Ayoub het spel elke avond speelt? "Als ik een week niks te doen heb, dan zou dat wel kunnen gebeuren, ja. Maar in een normale week heb ik ook wel andere dingen te doen, weet je: ouders en schoonouders bezoeken en zo. Dus in een normale week is het vier avonden per week, of zo. En dan van 19.30 tot 23.30 uur."

Komend seizoen speelt Ayoub voor Feyenoord. Of ze Fortnite in Rotterdam al ontdekt hebben weet hij niet, maar: "Als ik na de zomer naar Feyenoord ga, ga ik de rest van het team natuurlijk ook aansteken. Dan moeten ze in Rotterdam ook allemaal aan de Fortnite."