'Ik kreeg een appje van Ziyech. Hij zei: Ik ben trots op je. Ik begreep het niet'

'Ik kreeg een appje van Ziyech. Hij zei: Ik ben trots op je. Ik begreep het niet'

Gepubliceerd: dinsdag 13 maart 2018 om 19:20di 13-03-2018 om 19:20

Noussair Mazraoui heeft eindelijk zijn eigen plekje in de kleedkamer van Ajax 1. De twintigjarige middenvelder van de Amsterdammers is blij dat hij door Erik ten Hag definitief is overgeheveld naar de hoofdmacht. 

"Ik ben een stap dichter bij mijn doel, maar dit is niet de finishlijn", zegt Mazraoui tegen Ajax TV. "Ik voelde me eigenlijk al onderdeel van Ajax 1, omdat ik elke dag met die jongens train. Elke wedstrijd zit ik in de selectie. Dus heel anders dan voorheen is het niet." Wel krijgt de jonge middenvelder een vast plekje in de kleedkamer. Naast wie hij zit? "Dat weet ik nog niet, dat krijg ik dinsdag te horen."

"Ik kreeg het niet te horen via de trainer", bekent Mazraoui. Hij denkt dat Ten Hag het maandag nog niet vertelde om hem niet af te leiden voor zijn wedstrijd met Jong Ajax van maandagavond. "Ik kreeg een appje van Ziyech. Hij zei: Ik ben trots op je. Ik begreep niet waar hij het over had. Toen stuurde hij een afbeelding van Ajax.nl, waarin stond dat ik officieel in de A-selectie zit. Toen was ik wel blij."

Lees ook: Kersverse Ajax-debutant wordt beloond door Ten Hag: vaste plek in A-selectie

Poll

Wordt Mazraoui komend seizoen basisspeler van Ajax?

(3053 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws