'Of Willem ll kan bellen? Ze hebben m'n nummer nog, maar lijkt me niet verstandig'

'Of Willem ll kan bellen? Ze hebben m'n nummer nog, maar lijkt me niet verstandig'

14-03-2018 07:14
11

Jurgen Streppel vindt dat men niet te zwaar moet tillen aan het feit dat hij na dit seizoen vertrekt bij sc Heerenveen. Dinsdag werd bekend dat club en trainer afscheid nemen van elkaar en het aflopende contract niet wordt verlengd.

"Misschien zoekt Manchester United nog wel een nieuwe trainer", grapt Streppel tegen de NOS. "Ik denk dat het goed is zo. Ik heb er bijna twee mooie jaren op zitten. Als het gevoel niet honderd procent is van de club en mij, dan vind ik dat je ook niet door moet gaan. Dat heb ik ook tegen de spelers gezegd. Je moet dit met je hart doen. Dat geldt voor mij, maar ook voor de club."

"Tegen de groep heb ik gezegd dat er van beide kanten twijfels waren. Het contract loopt af, dus we moeten er ook niet zo moeilijk over doen. Wat wij moeten doen is er alles aan doen om met ons hart de play-offs te halen."

Streppel krijgt de vraag of zijn oude club Willem ll niets voor hem is. Erwin van de Looi stapte daar vorige week op. "Een geweldige club waar ik vijf heel mooie jaren heb gehad. We hebben vandaag pas besloten dat dit zo moet zijn, dus daar ben ik nog niet mee bezig. Of Willem ll kan bellen? Dat weet ik niet. Ze zullen mijn nummer nog hebben, maar dat lijkt me niet zo verstandig."