'Vermeer maakt indruk en kan na dit seizoen definitief weg bij Feyenoord'

'Vermeer maakt indruk en kan na dit seizoen definitief weg bij Feyenoord'

14-03-2018 07:45
67

De kans bestaat dat Kenneth Vermeer na dit seizoen definitief speler is van Club Brugge. De Belgische club huurt de doelman momenteel van Feyenoord en heeft een optie tot koop, die wellicht gelicht gaat worden.

Dat meldt Het Nieuwsblad in België woensdag. Club Brugge heeft met Vladimir Gabulov, Ethan Horvath, Guillaume Hubert, Jens Teunckens (nu nog bij Antwerp) en Vermeer vijf doelmannen in dienst. Van die namen maakt alleen Vermeer tot dusver een goede indruk, schrijft de Belgische krant.

Club Brugge overweegt de Nederlander definitief vast te leggen. De Belgen hebben een aankoopoptie, maar het is niet bekend hoeveel Vermeer Feyenoord op moet leveren. Mocht de Belgische topclub zich plaatsen voor de Champions League, dan is er in ieder geval meer geld beschikbaar om Vermeer te kopen.

Het contract van Vermeer bij Feyenoord loopt tot 2020. De doelman liet zich afgelopen winter verhuren, omdat hij in Rotterdam-Zuid op de bank plaats moest nemen. Door twee vervelende blessures kreeg Brad Jones de voorkeur in het Feyenoord-doel.