Younes laat van zich horen in soap: 'Ik heb helemaal geen contract getekend'

Younes laat van zich horen in soap: 'Ik heb helemaal geen contract getekend'

14-03-2018 07:57
62

De situatie rond Amin Younes lijkt een grote soap te worden. De aanvaller van Ajax ontkent dat hij een contract heeft getekend bij SSC Napoli.

"Napoli rekent erop dat ik bij hen vanaf 1 juli 2018 onder contract sta. Ik wil graag nogmaals duidelijk maken dat ik heb onderhandeld met Napoli over een transfer voor de rest van het seizoen, maar om persoonlijke redenen besloot om mijn contract bij Ajax uit te dienen, dat loopt tot 30 juni 2018", zegt Younes tegen het Duitse Sport1.

Younes ontkent dat hij ergens een krabbel op heeft gezet. In Italië wordt er gedreigd met een arbitragezaak als Younes niet de overstap maakt naar Napoli. "Ik heb bij Napoli geen voorcontract getekend en ook geen contract dat me van 1 juli 2018 aan Napoli verbindt. Ik focus me op mijn club Ajax tot 30 juni 2018."

Alles wees erop dat Younes in de winter naar Napoli zou verkassen. Vanwege 'privéomstandigheden' keerde hij echter terug naar Ajax, waar hij nu op de bank zit. Volgens het Duitse BILD kan Younes de transfer maken naar Borussia Mönchengladbach.

Lees ook'Italiaans huwelijk nú al mislukt: Younes wil ontbinden, Napoli wil snel verkopen'