Napoli pakt 'verbluffende' Younes keihard aan: 'Hij heeft 31 handtekeningen gezet'

Napoli pakt 'verbluffende' Younes keihard aan: 'Hij heeft 31 handtekeningen gezet'

14-03-2018 14:58
104

Napoli heeft keihard gereageerd op de uitspraak van Amin Younes dat hij nooit zijn handtekening heeft gezet onder een contract bij de Italiaanse club. Een advocaat van Napoli stelt dat Younes 31 handtekeningen heeft gezet.

"De beweringen van Younes zijn verbluffend en verontrustend, zeker gezien het feit dat hij international van Duitsland en speler van Ajax is", zegt advocaat Mattia Grassani tegen Radio Kiss Kiss Napoli. "Je moet er bijna om lachen. Feit is dat er een contract ligt, inclusief een overeenkomst over zijn portretrechten, met 31 handtekeningen van Younes."

Wedden

Meer odds

"Als hij zegt dat hij zich niet meer kan herinneren dat hij een contract heeft getekend, dan kan dat niet verder van de realiteit vandaan zijn", aldus Grassani. "De contracten zijn getekend en de bal ligt nu bij Younes. Als ik hoor wat hij zegt, lijkt het erop dat hij het akkoord wil aanvechten. Maar dan moet hij bewijzen dat hij niet de persoon was die 31, ik herhaal het nog maar eens, 31 handtekeningen heeft gezet."

"Er zijn ook emails waarin hij Napoli verzoekt om de contracten op te sturen met de handtekening van voorzitter Aurelio De Laurentiis zodat hij hem aan de advocaat kon overhandigen. Ik zou echt niet weten hoe hij dit contract kan aanvechten. Je moet ook niet vergeten dat hij zijn blijdschap meerdere malen heeft geuit over het feit dat hij voor Napoli ging spelen."

"Younes zal per 1 juli speler van Napoli zijn. Als de speler zich niet meldt bij de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen, als de speler voor een andere club gaat tekenen, zou dat een heel slecht scenario zijn voor Younes en zijn nieuwe club. Dan hebben we het over schorsingen en zware financiële sancties. Transferverboden voor de speler en zijn nieuwe club. Maar nu willen we niet nog meer olie op het vuur gooien."

"Zelfs als Younes de nieuwe Maradona zou zijn, zou geen directeur het risico nemen om hem te contracteren. Het contract dat er met Napoli ligt is een lange, vijf jaar lang maarliefst. Langer is niet toegestaan in Italië. Als andere clubs hem willen halen voor meer geld, zal dat volledig bij Napoli liggen", aldus Grassani.