Conte maakt buiging na uitschakeling: Hij is de beste speler ter wereld

Conte maakt buiging na uitschakeling: "Hij is de beste speler ter wereld"

14-03-2018 23:41
24

FC Barcelona schakelde Chelsea uit in de achtste finales van de Champions League, over twee duels werd het 4-1 in Catalaans voordeel. Antonio Conte toonde zich na afloop een sportieve verliezer. Hij komt superlatieven tekort voor Lionel Messi, maar vindt ook dat zijn ploeg pech heeft gehad.

De manager van Chelsea maakt een diepe buiging voor Messi, die met twee doelpunten en een assist op dreef was in de return (3-0). "Messi heeft het verschil gemaakt. We hebben het hier niet over een topspeler, maar een super topspeler. Hij is de beste speler ter wereld. Als we kijken naar de twee wedstrijden dan denk ik dat we ook een beetje ongelukkig zijn geweest", aldus Conte tegenover de Britse pers.

Wedden

Meer odds

"We hebben vier keer de paal geraakt en tijdens onze beste periode kregen we een doelpunt tegen. Barcelona was bijzonder effectief vanavond. Wij creëerden kansen, maar scoorden niet", vervolgt de doorgaans minder ontspannen coach. "We hoeven nergens spijt van te hebben, ik ben trots op mijn spelers. Ze hebben er alles aan gedaan. Ik denk niet dat we het verdiend hebben om met 3-0 te verliezen."