Klaassen op kantoor bij Allardyce: Ik heb een paar keer met hem gesproken

Klaassen op kantoor bij Allardyce: "Ik heb een paar keer met hem gesproken"

15-03-2018 10:59
23

De kans bestaat dat Davy Klaassen komend weekend opnieuw een kans krijgt bij Everton. Door de blessure van Gylfi Sigurdsson schuift de 25-jarige middenvelder een plekje op in de pikorde.

"Ik heb een paar keer met hem gesproken", zegt manager Sam Allardyce op de persconferentie. "Hij is niet de enige die het moeilijk heeft in zijn eerste seizoen. Als ze het eerste seizoen achter de rug hebben en de teleurstelling dat ze niet spelen voelen, hebben ze een grote kans om te laten zien wat ze waard zijn en waarom we ze naar de club gehaald hebben. Dat is de druk die iedere speler en manager heeft."

"De verwachtingen zijn er vanaf het begin. De mensen willen dat je presteert vanaf het moment dat je in een nieuwe competitie en in een nieuwe cultuur terechtkomt. Sommige spelers presteren niet naar verwachting sinds ik hier ben. Hij kreeg vorig weekend een kans, maar ik hoop dat hij gaat schitteren als hij komend weekend weer een kans krijgt." Everton speelt zaterdag tegen degradatiekandidaat Stoke City.