'Ben losgegaan en heb dingen tegen Peter Bosz gezegd waar ik spijt van had'

'Ben losgegaan en heb dingen tegen Peter Bosz gezegd waar ik spijt van had'

15-03-2018 12:08
18

Anwar El Ghazi koestert geen wrok richting Peter Bosz. De aanvaller van OSC Lille kreeg het in zijn tijd bij Ajax een keer aan de stok met Bosz tijdens een training. Volgens de berichten zou El Ghazi Bosz hebben geduwd, waarna hij is weggestuurd.

"Dat ik hem heb geduwd is echt niet waar", zegt El Ghazi tegen ELF Voetbal. "Ik snap niet waarom dat in de kranten stond. Ik ben wel losgegaan en heb dingen tegen hem gezegd waarvan ik later spijt had. Ik zat vol emotie. We hebben het als volwassen mannen uitgesproken. Ik heb ook helemaal geen issues met Peter Bosz. Wie weet wordt hij ooit weer mijn trainer. Ik zou het niet erg vinden. Hij koos toen alleen voor andere spelers op mijn positie. Dat kan."

Wedden

Meer odds

El Ghazi zou het niet erg vinden als Bosz ooit weer zijn trainer wordt. "Maar het is nu niet zo dat ik nooit naar een club wil waar Peter Bosz trainer is. Hij liet mij na dat gesprek ook gewoon weer in de basis beginnen. Dat zegt genoeg. Maar al in de zomer, na het vertrek van Frank de Boer, zei mijn zaakwaarnemer dat mijn situatie bij Ajax er niet goed uitzag."

"Hij vroeg of ik klaar was om naar het buitenland te gaan. Ik had er toen niet zo'n trek in en liet het maar een beetje gaan. Tot Marc Overmars met dat bericht kwam. Wel jammer dat het zo is verlopen. Het liefst wil je door de voordeur vertrekken, na een topseizoen."