Heracles verrast alles en iedereen met nieuwe trainer: 57-jarige Duitser

Heracles verrast alles en iedereen met nieuwe trainer: 57-jarige Duitser

15-03-2018 15:46
96

Heracles Almelo heeft een nieuwe trainer. Frank Wormuth treedt per 1 juli 2018 in de voetsporen van John Stegeman. Heracles maakt dat donderdagmiddag via de officiële kanalen bekend. 

Wormuth is een 57-jarige Duitser die sinds 2008 aan het hoofd van de trainersopleiding van de Duitse voetbalbond staat. Daarnaast was hij sinds 2010 trainer van het Duitse nationale elftal onder twintig jaar, meldt Heracles

Wedden

Meer odds

"Ik kijk er weer naar uit om iedere dag op het veld te staan. Ik voelde dat er nog altijd een trainer in mij zit. In de gesprekken met Heracles Almelo werd dat bevestigd. De kennis die ik in de laatste tien jaar in de aansturing van de opleiding heb opgedaan, wil ik graag in de praktijk tot uiting brengen. Heracles Almelo is een club die goed bij mij past", aldus Wormuth. 

Technisch manager Mark-Jan Fledderus is verguld met het vastleggen van de opvolger van Stegeman. "Frank heeft enorm veel ervaring in de voetbalwereld. Behalve met zijn voetbalvisie, past hij ook als opleider goed bij Heracles Almelo. Hij is het brein achter de vernieuwing van het Duitse voetbal en met zijn kennis kan hij onze club verder ontwikkelen."