'Bayern München scout nieuwe trainer in Engeland: eerste gesprekken al gevoerd'

'Bayern München scout nieuwe trainer in Engeland: eerste gesprekken al gevoerd'

15-03-2018 17:46
22

Bayern München is in de zoektocht naar een nieuwe trainer naar verluidt uitgekomen bij Mauricio Pochettino. Sky Sports-analist Dietmar Hamann beweert in zijn column dat er al gesprekken plaats hebben gevonden tussen Bayern en de huidige Tottenham Hotspur-manager.

'Ik weet dat Bayern contact heeft gezocht met Pochettino en dat hij een optie was. Misschien is hij dat nog steeds wel', schrijft de oud-middenvelder van onder meer Bayern, Liverpool en Manchester City. Dat de Argentijnse oefenmeester geen Duits spreekt, is voor Der Rekordmeister geen onoverkomelijk probleem, stelt Hamann. 'Pep Guardiola sprak ook niet perfect Duits. Ze willen gewoon proberen om de best mogelijke trainer aan te stellen. En wat mij betreft is dat Pochettino.'

Momenteel staat Jupp Heynckes voor de groep in Zuid-Duitsland. De geroutineerde oefenmeester volgde in oktober de ontslagen Carlo Ancelotti op en tekende een contract tot het einde van het seizoen. Heynckes schoof onlangs nog Thomas Tuchel, clubloos sinds zijn vertrek bij Borussia Dortmund, naar voren als zijn ideale opvolger.