'Zie mezelf uitgroeien tot speler die meekan in de subtop van de Eredivisie'

'Zie mezelf uitgroeien tot speler die meekan in de subtop van de Eredivisie'

16-03-2018 07:32
13

Clint Leemans staat er goed op bij clubs uit binnen- en buitenland, maar heeft zijn zaakwaarnemer opdracht gegeven om hem daar niet mee lastig te vallen. De middenvelder van VVV-Venlo wil niet bezig zijn met een andere club.

"Ik heb afgesproken met mijn zaakwaarnemer dat hij me niet zegt welke clubs dat zijn", zegt Leemans tegen De Limburger. "Ik wil me volledig kunnen focussen op VVV. Ik wil dat we zo snel mogelijk veilig zijn. Normaal gesproken blijf ik nog een jaar bij VVV en dat vind ik prima. Natuurlijk kan er een club komen die een afkoopsom wil betalen, maar dat zie ik dan wel. Ik ben heel blij met deze club en kan mezelf hier goed ontwikkelen. Er valt nog genoeg te verbeteren."

Zijn ambities reiken echter wel verder dan VVV. "Op termijn zie ik mezelf wel uitgroeien tot een speler die mee kan in de subtop van de Eredivisie", aldus Leemans, die geen VVV-leegloop vreest. Naast Leemans wordt er ook getrokken aan trainer Maurice Steijn en spits Lennart Thy. "De geluiden die ik hoor zijn positief. Ik denk echt niet dat het hier leegloopt na dit seizoen."

Lees ook'VVV gaat verdienen aan vertrek Leemans: drie Eredivisie-clubs informeren'