'Ferrari in ontwikkeling' bij Barcelona: 'Ik ben een goede speler, niet genoeg'

'Ferrari in ontwikkeling' bij Barcelona: 'Ik ben een goede speler, niet genoeg'

16-03-2018 10:15
9

Ousmane Dembélé vindt dat hij in dienst van FC Barcelona nog niet heeft kunnen laten zien waar hij toe in staat is. De Franse vleugelaanvaller kwam afgelopen zomer voor 105 miljoen euro over van Borussia Dortmund, maar maakt een moeizaam seizoen door.

Dembélé lag er lange tijd uit met een bovenbeenblessure en maakte pas deze week tegen Chelsea zijn eerste goal namens de Catalanen. De zevenvoudig Frans international realiseert zich dat hij zichzelf moet verbeteren. "Ik ben een goede speler, maar ik hoop dat ik een geweldige speler kan worden. Want als je een goede speler bent, is dat niet genoeg om bij Barcelona te spelen", vertelt hij aan Onze Mondial.

Wedden

Meer odds

Dat hij door de buitenwacht met een Ferrari vergeleken wordt, vindt Dembélé dan ook iets te veel van het goede. "Maar je zou kunnen zeggen dat ik een Ferrari in ontwikkeling ben. Hopelijk kan ik die lijn doortrekken." De Fransman is in elk geval bezig om een veelzijdiger speler te worden, die ook zijn verdedigende meters maakt. "Dat gaat steeds beter. Ik kan niet zeggen dat ik er plezier in heb, maar ik doe het voor het team."