Verbeek wijst naar Van 't Schip en Van den Brom: Daar hoor ik niemand over

Verbeek wijst naar Van 't Schip en Van den Brom: "Daar hoor ik niemand over"

16-03-2018 15:27
33

Gertjan Verbeek vindt de kritiek op zijn persoon 'hypocriet'. De trainer van FC Twente lag onder vuur omdat hij aan bleef schuiven bij talkshows op televisie, terwijl Twente in degradatienood zit.

Verbeek zei bij FOX dat het soms goed is als een club degradeert, wat niet goed viel bij een bepaalde groep Twente-fans. "Maar ik vind het hypocriet", wordt Verbeek geciteerd door Tubantia. "Als we tien punten meer hadden gehad, had niemand er een punt van gemaakt. John van ’t Schip zie ik regelmatig aanschuiven, John den Brom was deze week op tv en bij Studio Voetbal zit ook regelmatig een collega. Daar hoor ik niemand over."

Verbeek heeft de afgelopen week weinig kranten opengeslagen. De Twente-trainer zou te hard trainen en de medewerkers tegen zich in het harnas jagen. "Dan hoef ik al die verschrikkelijke dingen die jullie (de pers, red.) schrijven tenminste niet te lezen. Maar uiteraard zijn mij bepaalde dingen wel ter ore gekomen."

"Jullie interpretatie van de situatie van nu, wordt neergezet als de waarheid, maar dat wil niet zeggen dat het ook de waarheid is. De medewerkers van mij hebben alles wel meegekregen en die ervaren de dingen 180 graden anders."