'Ik werd geschorst door Van Geel, ik zie die twee gewoon in Feyenoord-basis staan'

'Ik werd geschorst door Van Geel, ik zie die twee gewoon in Feyenoord-basis staan'

16-03-2018 23:33
36

Anouar Hadouir ging een tijdje door het leven als 'moeilijke jongen' nadat hij het op een training van Roda JC aan de stok kreeg met Bram Castro. De routinier van Excelsior vergelijkt het met het opstootje tussen Sven van Beek en Steven Berghuis bij Feyenoord.

"Weet je wat het gekke is? Wat er tussen mij en Castro gebeurde, was niet meer of minder dan wat er een paar weken geleden bij Feyenoord op de training gebeurde", zegt Hadouir tegen VICE Sports. "Feyenoord heeft nu dezelfde technisch directeur als ik toen bij Roda JC (Martin van Geel, red.). Ik werd destijds geschorst. De twee spelers die ruzie kregen op de training van Feyenoord zie ik nog gewoon in de basis staan."

Wedden

Meer odds

Hadouir vraagt zich af waardoor dat komt. Hij denkt dat het misschien met de tijd te maken heeft. "Dat er nu op trainingen meer getolereerd wordt dan toen. Aan de andere kant zijn in Nederland de contrasten groot tussen hoe de ene wordt beoordeeld, vergeleken met de ander."

"Iemands achtergrond speelt daarin vaak een rol. Dat is al eeuwen zo. Ik denk wel dat dat steeds iets minder wordt per generatie. Het leven in Nederland wordt gelukkig steeds multicultureler en de voetballerij ook."