Update: 'Perez zoekt contact met Bayern na Lewandowski-nieuws: geen gesprekken'

Update: 'Perez zoekt contact met Bayern na Lewandowski-nieuws: geen gesprekken'

17-03-2018 18:03
35

Robert Lewandowski heeft met Real Madrid een principe-akkoord bereikt. Dat meldt Mundo Deportivo in Spanje.

De nieuwe zaakwaarnemer van de Poolse spits, Pini Zahavi, heeft de voorlopige deal met de Madrilenen gesloten na het aanspreken van zijn goede contacten in de Spaanse hoofdstad. De makelaar moet nu nog wel Bayern München overtuigen om mee te werken aan een transfer. Indien de Duitsers akkoord gaan, tekent de 29-jarige Lewandowski een contract voor twee seizoenen met een optie op nog een jaar.

Het was de droom van Real-voorzitter Florentino Perez om Harry Kane naar de club te halen, maar Tottenham Hotspur-preses Daniel Levy weigert daaraan mee te werken. Lewandowski is een goedkoper alternatief en een bewezen topscorer. De komst van Lewandowski zou het einde betekenen van Karim Benzema. Ook Gareth Bale lijkt te mogen vertrekken. Voor hem wil Real Madrid Neymar of Eden Hazard halen.

Update 18.03: Het Lewandowski-nieuws van Mundo Deportivo is nergens op gebaseerd, claimt het Duitse TZ. Het medium meldt zaterdagmiddag dat Real Madrid-voorzitter Florentino Perez contact heeft gezocht met Bayern-collega Karl-Heinz Rummenigge. Perez zou daarin hebben laten weten dat er geen gesprekken tussen De Koninklijke en het kamp-Lewandowski hebben plaatsgevonden en er ook geen ontmoetingen op de planning staan.