Geweldige carrière verwacht voor ex-NEC'er: 'Kan Mertens en Chadli achterna'

Geweldige carrière verwacht voor ex-NEC'er: 'Kan Mertens en Chadli achterna'

17-03-2018 11:44
12

Anthony Limbombe werd vrijdag door bondscoach Roberto Martinez van België beloond voor een goed seizoen. De oud-speler van NEC zit in de selectie van de Rode Duivels. Volgens de Belgische oud-prof Vincent Mannaert zit er nog veel meer in het vat.

"Voor mij is dit de bevestiging dat als je hard blijft werken, de beloning altijd komt", reageert Mannaert in Het Laatste Nieuws. "Maar vooral ook dat je spelers nooit te vroeg mag afschrijven." Limbombe wist bij RC Genk niet door te breken, waarna hij bij NEC alsnog opbloeide. "Misschien moeten we eens stilstaan bij het feit dat hij al de derde speler is die via een Nederlandse tweedeklasser kan doorstoten tot de Rode Duivels."

Wedden

Meer odds

Mertens en Chadli
De huidig algemeen directeur van Club Brugge voorspelt een grote toekomst voor de 23-jarige Limbombe, die dit seizoen zes keer scoorde in 27 competitieduels. "Mertens was te licht voor Anderlecht en AA Gent en Chadli voor Standard, maar beiden konden via AGOVV toch een geweldige carrière uitbouwen. Wat mij betreft, kan Anthony hen achterna", geeft Mannaert aan. Net als Mertens en Chadli was Limbombe overigens ook in de Eredivisie actief.

"Hij zal in de toekomst normaal alleen nog maar krachtiger en doeltreffender worden. En dan hij zou hij net als Izquierdo zeker meekunnen bij een deftige ploeg in de Premier League", besluit Mannaert.