Van het veld af na ruzie met Dirk Kuyt: 'Hij zei: hey, ga eens een keer wat doen!'

Van het veld af na ruzie met Dirk Kuyt: 'Hij zei: hey, ga eens een keer wat doen!'

17-03-2018 18:59
23

Yordi Teijsse maakt een prima seizoen door bij amateurclub Quick Boys en is topscorer van de Derde Divisie Zaterdag, maar wil zo snel mogelijk vertrekken uit het vissersdorp. De tweelingbroer van profvoetballer Kenny Teijsse kwam onlangs in conflict met assistent-trainer Dirk Kuyt.

De spits liep tijdens een wedstrijd met ODIN'59 woedend van het veld. "Bij een ingooi van ODIN ’59 sta ik de twee centrale verdedigers af te schermen en ik hoor van Dirk Kuyt: Hey, ga eens een keer wat doen man!", doet Teijsse zijn verhaal tegenover Omroep West. De 22-jarige Amsterdammer ging vervolgens de discussie aan met Kuyt. "Ik zei tegen Dirk: wat is dit nou? Dit is geen positieve benadering waar je het altijd over hebt. Ik vind dit zo'n misplaatste opmerking, hier is meer aan de hand."

Teijsse voelt zich niet geaccepteerd bij Quick Boys. "Het lijkt wel of ze proberen mij in een kwaad daglicht te stellen door zo'n reactie uit te lokken. Ze wisten dat ik dan de eer aan mijzelf zou houden." De ongelukkige spits hoopt zo snel mogelijk te vertrekken, maar heeft een clausule van 40 duizend euro in zijn doorlopende contract staan. "Dat gaat geen club betalen Dat is een jaarsalaris voor spelers."