Dramatisch duel der vertrekkende trainers: Vitesse en Heracles bakken er niets van

Dramatisch duel der vertrekkende trainers: Vitesse en Heracles bakken er niets van

17-03-2018 21:37
20

Een werkelijk dramatisch duel tussen Vitesse en Heracles Almelo heeft zaterdagavond de uitslag gekregen die het verdiende. De teams van scheidend trainers Henk Fraser en John Stegeman bakten er helemaal niets van. Het bleef 0-0 in het Gelredome na 92 verschrikkelijke minuten. 

Lichtpuntje van de avond: de manier waarop de fans van Vitesse VVV-spits Lennart Thy eerden. De Duitse spits ontbrak zaterdagavond tijdens het uitduel met PSV, vanwege een stamceltransplantatie inclusief bloeddonatie, waarmee hij het leven van een leukemiepatiënt kan redden. In het Gelredome hingen diverse spandoeken voor Thy en de aanvaller kon ook op een mooi applaus rekenen.

Wedden

Meer odds

Op het veld viel er weinig, héél weinig te beleven. Echte kansen vielen er niet te bewonderen. Uit niets bleek dat Vitesse zich sportief wilde revancheren voor de 5-1 nederlaag die het vorige week leed bij FC Utrecht. Heracles hield veel mensen achter de bal, Vitesse speelde simpelweg te slecht om iets te creëren. 

Na het verlossende eindsignaal van scheids Allard Lindhout klonk er een stevig fluitsignaal vanaf de tribunes. Vitesse blijft op de zesde plek staan, met 42 punten. Heracles is de nummer negen (37 punten).