'Het smaakt zeker naar meer, zeker als je ziet wat we op het veld laten zien'

'Het smaakt zeker naar meer, zeker als je ziet wat we op het veld laten zien'

18-03-2018 09:03
9

Reinier Robbemond ziet het wel zitten om het stokje bij Willem II definitief over te nemen van Erwin van de Looi. De interim-trainer deelde vorige week met zijn ploeg een dreun uit aan PSV en zaterdag werd met 2-2 gelijkgespeeld tegen FC Twente.

Het is de vraag of Robbemond na de interlandperiode nog aan het roer staat in Tilburg. "Die vraag moet je aan Joris (Mathijsen, technisch directeur, red.) stellen. Niet aan mij", reageert de oefenmeester in gesprek met FOX Sports. "Ik heb in ieder geval genoten van hoe we het deze wedstrijden gedaan hebben. De rest is aan de club." 

Robbemond staat open voor een langer dienstverband. "Wat ik zeg, ik heb genoten. Dus wat mij betreft is dat prima. Ik heb hetzelfde gehoord als jullie. Na het weekend zal er weer over gesproken worden. Dan zal duidelijk worden wat er tot het einde van het seizoen gaat gebeuren. Joris weet hoe ik erin sta, laat dat duidelijk zijn. Vanaf het moment dat Erwin besloot niet te verlengen, heb ik mijn ambities naar hem uitgesproken."

De resultaten heeft Robbemond in ieder geval mee. "Als je van te voren PSV-thuis en Twente-uit vier punten zegt, dan had je getekend. Het smaakt zeker naar meer, zeker als je ziet wat we op het veld laten zien."