'Droomkandidaat laat Chelsea wachten en kijkt met schuin oog naar Arsenal'

'Droomkandidaat laat Chelsea wachten en kijkt met schuin oog naar Arsenal'

18-03-2018 11:58
24

Luis Enrique zet voorlopig géén handtekening bij Chelsea. De beoogde opvolger van Antonio Conte wil sowieso meer duidelijkheid over de plannen van The Blues én kijkt bovendien met een schuin oog naar de ontwikkelingen bij Arsenal, weet The Sunday Times. 

Alles wijst erop dat Conte aan zijn laatste weken in dienst van regerend kampioen Chelsea bezig is. De Italiaan botste deze jaargang met de clubleiding en sprak zijn onvrede over het transferbeleid uit. Chelsea maakte dit seizoen geen moment aanspraak op prolongatie van de landstitel. 

Enrique wordt in de Britse wandelgangen al weken genoemd als meest logische opvolger voor Conte. Of de voormalig succestrainer van FC Barcelona zelf zit te wachten op de trainersklus op Stamford Bridge, is nog maar de vraag. Voorlopig houdt hij de boot af.

Saillant: Enrique wacht af omdat hij benieuwd is naar de ontwikkelingen bij Arsenal. De kans bestaat dat Arsène Wenger binnenkort dan écht zijn afscheid aankondigt, na liefst 22 jaar als manager van de club. Enrique zou een lichte voorkeur hebben voor The Gunners.