Feyenoord-captain kan verval niet verklaren: Iedereen raakte bij ons in paniek

Feyenoord-captain kan verval niet verklaren: "Iedereen raakte bij ons in paniek"

Gepubliceerd: zondag 18 maart 2018 om 20:18zo 18-03-2018 om 20:18

Feyenoord kwam op een ruime voorsprong op bezoek bij PEC Zwolle, maar maakte het diep in de tweede helft nog bijzonder spannend. Het werd uiteindelijk 3-4 voor de Rotterdammers. Aanvoerder Karim El Ahmadi is blij met de drie punten, maar is niet te spreken over het verval in de slotfase.

"De eerste helft speelden we wel goed. We veroverden de ballen en kwamen er goed uit", analyseert El Ahmadi de doelpuntrijke wedstrijd in gesprek met FOX Sports. "In de tweede helft maken wij 0-3. Zij scoren vervolgens één keer en dan raakt bij ons iedereen in paniek. Dan vallen we helemaal uit elkaar. Eigenlijk is dat een beetje raar."

"We moeten bij 1-3 gewoon met meer uitstraling spelen", vervolgt de middenvelder, die de terugslag vervolgens moeilijk kan verklaren. "Misschien omdat we in 2018 nog geen uitwedstrijd hadden gewonnen, maar dit mag gewoon niet gebeuren. Dan zie je dat het spannend wordt en kunnen zij zelfs nog de 4-4 maken. Al met al; als je van te voren zegt dat je wint in Zwolle, dan is dat een goede prestatie."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws