Bravoure in Eindhoven: Maling aan mensen die altijd maar slecht praten over mij

Bravoure in Eindhoven: "Maling aan mensen die altijd maar slecht praten over mij"

19-03-2018 07:05
23

Steven Bergwijn kan ermee leven dat hij niet in de Oranje-selectie voor de oefeninterlands tegen Engeland en Polen is opgenomen. De vleugelaanvaller van PSV is bezig aan het seizoen van zijn doorbraak in Eindhoven, maar werd daarvoor niet beloond door bondscoach Ronald Koeman.

"En dat is zijn goed recht. Wie weet zit ik er volgende keer wel bij. Ik moet gewoon zo blijven doorgaan", aldus Bergwijn in gesprek met De Telegraaf. De twintigjarige buitenspeler kreeg eerder dit seizoen nog veel kritiek van supporters en analisten, maar de stemming in Nederland begint langzaam om te slaan. "Dat is de voetballerij. Als het goed gaat praat iedereen positief over je. En als het wat minder gaat, kan je er opeens niks meer van", haalt de jeugdinternational zijn schouders op.

Bergwijn laat weten dat hij zich nooit van de wijs heeft laten brengen door alle kritiek en dat hij zeker niet van plan is om dat in de toekomst wél te laten gebeuren. "Ik heb altijd vertrouwen in mezelf gehad en dat betaalt zich nu uit. Ik heb gewoon maling aan de mensen die altijd maar slecht praten over mij. Ze mogen zeggen wat ze willen. Als de trainers mij blijven steunen en helpen komt alles goed."

No Poll