'Ghoochannejhad maakt 'keiharde afspraak' met Heerenveen waar en gaat vertrekken'

'Ghoochannejhad maakt 'keiharde afspraak' met Heerenveen waar en gaat vertrekken'

19-03-2018 07:21
30

Reza Ghoochannejhad is volgens De Telegraaf aan zijn laatste maanden in dienst van sc Heerenveen bezig. De dertigjarige spits uit Iran heeft nog een contract tot het einde van het seizoen en lijkt van plan om gebruik te maken van zijn transfervrije status.

Ghoochannejhad maakte in de zomer van 2016 een 'keiharde afspraak' met Heerenveen: de spits zou twee seizoenen lang in het Abe Lenstra Stadion komen voetballen, in aanloop naar het WK van 2018. De spits maakt grote kans om Iran te vertegenwoordigen in Rusland en zou daar een transfer af kunnen dwingen. "Ik heb vier jaar geleden al meegemaakt hoe enorm veel er na een WK op je af komt en welke interesse dat losmaakt", vertelt Ghoochannejhad tegenover de ochtendkrant over zijn WK-debuut in 2014.

De 39-voudig Iraans international laat weten dat hij 'alle opties open houdt', maar een langer verblijf in Friesland lijkt zo goed als uitgesloten. Waar hij na de zomer wél te bewonderen zal zijn, weet de spits echter nog niet. "Dromen heb ik nooit gehad. Ik zie wel wat er op mijn pad komt", aldus Ghoochannejhad, goed voor 27 Eredivisie-goals in ruim anderhalf jaar Heerenveen.

Lees ook: 'De afspraak was dat ik twee jaar voor Heerenveen zou spelen, tot aan het WK'

No Poll