'Op zeker opteert Ziyech voor een transfer na al zijn negatieve ervaringen'

'Op zeker opteert Ziyech voor een transfer na al zijn negatieve ervaringen'

19-03-2018 08:00
46

De kans bestaat dat Hakim Ziyech komende zomer vertrekt bij Ajax, schrijft De Telegraaf maandag. De 25-jarige Ajacied kreeg de afgelopen weken veel over zich heen, nadat hij onder meer lijnrecht tegenover een deel van de Ajax-aanhang stond.

'Als het te laat is, zal in de ArenA uiteindelijk het besef neerdalen en de bewondering loskomen voor Ziyech', schrijft De Telegraaf. 'Op zeker opteert de Marokkaans international komende zomer - na al zijn negatieve ervaringen in de afgelopen maanden - voor een transfer.' Het gespeculeer over Ziyech komt niet uit de lucht vallen. Naast De Telegraaf denken ook andere media en critici dat de kans groot is dat Ziyech aan zijn laatste Ajax-maanden bezig is.

'Zijn afwezigheid volgend seizoen zal dan ongetwijfeld als een groot gemis worden ervaren. Want iemand terughalen met zulke specifieke Ajax-kwaliteiten zal voor directeur spelersbeleid Marc Overmars geen sinecure worden', schrijft de ochtendkrant.

Ziyech werd onder Peter Bosz binnengehaald en schitterde in zijn eerste jaar in Amsterdam. Onder Marcel Keizer ging het wat minder en onder Erik ten Hag presteert hij steeds beter, maar zocht hij wel de confrontatie met een groep Ajax-supporters, die zich kritisch toonde door hem uit te fluiten in het thuisduel met NAC Breda. Zakaria Labyad van FC Utrecht wordt als mogelijke opvolger van Ziyech genoemd.

No Poll