Memphis lacht om Koeman-besluit: 'Niet jij gelijk voor me met je listige vragen'

Memphis lacht om Koeman-besluit: 'Niet jij gelijk voor me met je listige vragen'

19-03-2018 21:46
21

Memphis Depay kan zich prima vinden in de beslissing van Ronald Koeman om veel pers buiten de deur te houden. Bij aankomst bij Huis ter Duin stond altijd een peloton aan journalisten klaar voor interviews met de Oranje-spelers, dat kan nu niet meer.

"Een nieuwe omgeving, niet jij met je listige vragen die gelijk voor me staat", grapt Memphis voor de camera van Voetbal Inside, dat de aanvaller van Olympique Lyon vaak spreekt. "Het bevalt me wel, man. We hebben net wat gegeten. Dan kun je rustig een gesprek voeren. Dat is voor mij wel oké."

Memphis gaf aan dat hij alles heeft om de absolute wereldtop te halen. "Het moet constanter. Ik ben nu 24 en probeer daar keihard aan te werken, zodat ik naar een hoger level kan. Daar heb ik consistency, goals en vrijheid voor nodig."

"Of ik Oranje op sleeptouw ga nemen? Dat zou ik graag willen. Ik geloof daarin en wil daar hard voor werken. Ik kijk uit naar deze periode bij Oranje. Het is belangrijk dat we echt een team gaan vormen zodat we weten wat we van elkaar verlangen in het veld."