'Grote zorgen om 'einzelgänger' Sánchez: nú al spijt van transfer naar Man United'

'Grote zorgen om 'einzelgänger' Sánchez: nú al spijt van transfer naar Man United'

21-03-2018 09:23
59

De situatie van Alexis Sánchez bij Manchester United baart zorgen. Anonieme bronnen laten aan boulevardkrant The Daily Mail weten dat de Chileense ster zich totaal niet thuis lijkt te voelen in zijn nieuwe omgeving. 

United vreest inmiddels dat Sánchez, die voor een slordige 600.000 euro per week op de loonlijst staat op Old Trafford, net zo'n grote flop wordt als Angel Di Maria. Hij bleek in het seizoen 2014/15 ook totaal niet te kunnen aarden in Manchester.

Sánchez (29) gedraagt zich volgens een anonieme bron als een echte einzelgänger, zondert zich af van de spelersgroep, eet in de kantine van United vrijwel altijd alleen en straalt in alles uit dat hij nú al spijt heeft van zijn overstap naar de ploeg van manager José Mourinho.

In januari werd Sánchez door United overgenomen van Arsenal. Henrikh Mkhitaryan bewandelde de omgekeerde weg in een ruildeal. Sinds zijn komst naar Old Trafford speelde Sánchez tien officiële duels voor zijn nieuwe werkgever. De international van Chili maakte één goal.