Interesse van Dortmund te laat: 'Hij gaat voor Internazionale spelen'

Interesse van Dortmund te laat: 'Hij gaat voor Internazionale spelen'

21-03-2018 22:28
1

Internazionale is zo goed als rond met Lautaro Martínez. De twintigjarige Argentijn staat nu nog bij Racing Club op de loonlijst, maar zal vanaf volgend seizoen in Milaan te bewonderen zijn. Borussia Dortmund probeerde nog tussen beide te komen, maar komt bedrogen uit.

Met de overgang van Martínez is een transfersom van 26,8 miljoen euro gemoeid. Racing-president Víctor Blanco laat tegenover Sportia weten dat er geen enkele twijfel meer bestaat over de toekomst van de jonge aanvaller. 'Lautaro Martínez gaat voor Inter spelen. De transfer naar Inter is voor 99 procent rond. Wat Racing betreft, is Lautaro al een Inter-speler."

Wedden

Meer odds

Martínez staat bekend als één van de grootste talenten van Argentinië. Hoewel Dortmund met een hoger bod kwam, kan niets zijn transfer naar Inter nog in de weg staan. "Het gaat nog om details tussen de speler en de club en hij moet nog medisch gekeurd worden, maar het papierwerk is al ondertekend. Alleen Lautaro kan de deal nog laten klappen, want tussen de clubs is alles afgerond. Dortmund kwam te laat en is kansloos", aldus Blanco.