Janssen-transfer besproken: Hij is te duur, dus dat wordt moeilijk

Janssen-transfer besproken: "Hij is te duur, dus dat wordt moeilijk"

22-03-2018 08:11
17

Vincent Janssen is hard op de weg terug bij Fenerbahçe. De spits kampt met een zeldzame voetblessure, maar kan volgens de Turkse journalist Serkan Saydam inmiddels denken aan een rentree.

"Hij kan nu weer een normale schoen dragen en is bezig met oefeningen in het zwembad", zegt de verslaggever van TRT tegen de NOS. "Volgens de dokter van Fenerbahçe kan deze blessure in twee, vier of zes maanden herstellen. Dat is moeilijk te zeggen. In het geval van Janssen wordt het waarschijnlijk vier maanden."

Janssen staat sinds begin december buitenspel. "Ik sprak maandag met de directie van de club en ze zeggen dat hij in goede conditie is", zegt Saydam. "Hij is ook wat afgevallen. Ze hopen dat hij de eerste week van april terugkeert op het trainingsveld en een week later zijn rentree kan maken. Fenerbahçe heeft hem nodig, zo is mij verteld. Er komen lastige wedstrijden aan. Als hij fit is, gaat hij dus zeker spelen."

Een langer verblijf bij Fenerbahçe zit er voor de van Tottenham Hotspur gehuurde spits overigens niet in. "Onder deze financiële omstandigheden kan Fenerbahçe hem niet halen", zegt Saydam. "Hij is te duur, dus dat wordt moeilijk."