'Heel veel mensen nemen dat Verbeek kwalijk. Het is een schande'

'Heel veel mensen nemen dat Verbeek kwalijk. Het is een schande'

24-03-2018 20:42
22

FC Twente-watcher Leon ten Voorde heeft geen goed woord over voor de manier waarop Gertjan Verbeek zich de laatste maanden gedraagt. De trainer van de hekkensluiter van de Eredivisie lijkt werkelijk iedereen tegen zich in het harnas te jagen. 

"Wat ik hem heel erg kwalijk neem - en heel veel mensen binnen de club ook - is dat-ie FC Twente heel vaak in diskrediet brengt", zei Tubantia-journalist Ten Voorde zaterdag bij talkshow De Oosttribune op RTV Oost. "Er is elke keer gedoe rond hem. Dat doen niet de media, maar dat doet hij."

"Hij maakt met iedereen ruzie, heeft overal een mening over en hij heeft de supporters al drie of vier keer een sneer gegeven omdat hij niet meer met zijn hoofd op televisie mag. Dan denk ik: waar ben je nou mee bezig? Waar ben je nou op uit?"

"Het is voor de club toch ook een schande hoe hij zich gedraagt. Ook afgelopen zaterdag na de wedstrijd tegenover onze collega Jeroen Kapteijns (journalist van De Telegraaf, red.). Hij wil dan een beetje de grote meneer uithangen en voor een volle perszaal iemand voor schut te zetten."