'Scouts van Swansea City zitten tijdens interland op de tribune voor PSV'er'

'Scouts van Swansea City zitten tijdens interland op de tribune voor PSV'er'

27-03-2018 14:10
23

Swansea City is wederom in de markt voor Santiago Arias. Scouts van de Premier League-formatie zaten afgelopen weekend in Frankrijk op de tribune voor de vleugelverdediger van PSV. 

Tijdens de oefeninterland tussen Frankrijk en Colombia (2-3) in Parijs deed Arias negentig minuten mee. Volgens Wales Online was een delegatie uit Swansea aanwezig om de 26-jarige back te bekijken. 

Tijdens de afgelopen drie transferperiodes doken er ook al geruchten op over een mogelijke transfer van Arias naar Swansea. In de zomer van 2017 ging een overstap niet door, omdat The Swans niet aan de vraagprijs van PSV konden of wilden voldoen. 

Arias heeft er geen geheim van gemaakt dat hij na afloop van dit seizoen graag een nieuw avontuur wil aangaan. Het contract van de international loopt door tot de zomer van 2019. PSV móet dus wel meewerken aan een transfer, wil het nog een aardig bedrag voor Arias ontvangen. 

Een eventuele overstap van de vleugelverdediger naar Swansea zal sowieso afhangen van de sportieve ontwikkelingen in het Liberty Stadium. Met nog acht wedstrijden te gaan staat de ploeg van manager Carlos Carvahal slechts drie punten boven de rode streep.