NAC zwaait drie overbodige krachten uit, gesprekken met zwaar geblesseerde Belg

NAC zwaait drie overbodige krachten uit, gesprekken met zwaar geblesseerde Belg

Gepubliceerd: vrijdag 30 maart 2018 om 13:26vr 30-03-2018 om 13:26

NAC Breda gaat niet verder met Sven van der Maaten, Fisayo Adarabioyo en Chiro N'Toko. Het drietal beschikt over een aflopend contract en de Bredanaars zijn niet van plan om één van de verbintenissen te verlengen.

Doelman Van der Maaten was twee seizoenen lang reservedoelman bij NAC en wordt dit seizoen verhuurd aan Telstar. De 24-jarige sluitpost heeft tot nu toe één wedstrijd gekeept in Velsen-Zuid. Ook Adarabioyo speelt op huurbasis in de Jupiler League. De Engelsman speelde dit seizoen dertien wedstrijden namens FC Oss, waarvan twaalf als invaller. Centrale verdediger N'Toko begon het seizoen met een slepende kuitblessure en heeft sindsdien nog geen minuut mee kunnen doen.

Olivier Rommens beschikt eveneens over een aflopend contract, maar blijft mogelijk wél in het Rat Verlegh Stadion. De Belg is herstellende van een zware kruisbandblessure en NAC wil hem graag binnenboord houden. "Hij is een speler met wie we graag verder willen en die we graag in de groep hebben, zowel op als naast het veld. De komende tijd kijken wij samen met hem hoe we daar een goede invulling aan kunnen geven", laat technisch directeur Hans Smulders weten via de clubsite.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws