Aanwinst Romero nog niet bij selectie, eerste minuten in PSV-shirt wel aanstaande

Aanwinst Romero nog niet bij selectie, eerste minuten in PSV-shirt wel aanstaande

30-03-2018 13:44
27

Maximiliano Romero zit ook komend weekeinde nog niet bij de wedstrijdselectie van PSV. De winterversterking is nog niet fit genoeg, maar zijn debuut in het PSV-shirt komt wel aanzienlijk dichterbij. 

De Argentijnse spits zal waarschijnlijk minuten maken bij Jong PSV alvorens hij in de hoofdmacht kan debuteren. Het moment dat Romero aansluit bij de wedstrijdselectie van de beloften laat niet lang meer op zich wachten. "Dat zou maandag misschien kunnen (dan speelt Jong PSV tegen FC Oss, red.), maar ik verwacht dat die wedstrijd nog net te vroeg komt", zegt Cocu vrijdag op de persconferentie in aanloop naar PSV - NAC. Mogelijk maakt Romero over een week zijn debuut in het rood-witte shirt, wanneer Jong PSV op vrijdagavond speelt tegen Telstar. 

In januari sloot de tienerspits aan bij PSV, nadat hij werd overgenomen van Velez Sarsfield. Tijdens het trainingskamp in de Verenigde Staten raakte hij geblesseerd, waardoor een debuut verder moest worden uitgesteld. De maanden die daarop volgden werden gebruikt om Romero helemaal fit te krijgen. Sinds kort traint hij mee met de groep, waar Romero eerst lange tijd individuele trainingen afwerkte.