Napoli 'beledigd' door Younes-verhalen: 'Vanaf 1 juli speelt hij voor Napoli'

Napoli 'beledigd' door Younes-verhalen: 'Vanaf 1 juli speelt hij voor Napoli'

30-03-2018 15:30
38

Napoli heeft vol verbazing gereageerd op de berichtgeving rondom Amin Younes van vrijdagochtend. De club laat bij monde van advocaat Mattia Grassani weten dat de Duitse vleugelaanvaller van Ajax vanaf de zomer 'gewoon' bij Napoli onder contract staat.

De Telegraaf pakte vrijdag uit met een verhaal over Younes, die een transfer naar Zuid-Italië geweigerd zou hebben omdat hij schrok van de stad en de maffiosi die er rondliepen. "Het zijn schandalige teksten over Napels, waar we verder niet op in willen gaan", laat Grassani weten bij het lokale Radio Marte. "Ik heb Younes bovendien nog nooit dit soort dingen horen zeggen. We hebben tijdens de onderhandelingen een heel andere Younes leren kennen."

De buitenspeler stelt al tijdenlang dat hij geen contract bij Napels heeft getekend, maar Grassani beweert het tegendeel. "We hebben het al vaker gezegd: zijn contract is allang ingediend bij de voetbalbond. Vanaf 1 juli is hij speler van Napoli." De advocaat walgt van de 'mediastorm' die inmiddels door het kamp-Younes is ontketend. "Hij grijpt nu naar absurde excuses, omdat hij een vijfjarig contract heeft getekend waar hij onderuit wil. Dit is een regelrechte belediging voor ons."